Filtre generice

Codul promoțional VIMEO

Pentru a reduce prețul unui plan de membru premium, până la 15%, utilizați un cod promoțional Vimeo de la OxiDeals. Utilizați platforma video Vimeo și implementați-vă ideile. Creați, gestionați și... Citeste mai multe
Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 5 - 1 vot
Viziteaza magazinul

Coduri de reducere și oferte actuale pentru VIMEO

🛍️ Categorie Servicii Internet
🔥 Total oferte 7
🎇️ Coduri de reducere 7
📌 Oferte 0
➡️ Cel mai bun cupon 20% Reducere
🚚 Livrare gratuită DA
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 31 May 2023

Întrebări frecvente despre VIMEO

VIMEO oferă coduri promoționale?

În prezent, există 7 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru VIMEO în mai 2023 și cele mai bune oferte de cupon 20% Reducere

Care sunt cele mai recente cupoane și coduri de reducere pentru VIMEO?

Cum folosesc un cod promoțional pe Vimeo?

 1. Alege unul dintre codurile de reducere găsite pe site-ul oxiDeals.
 2. Faceți clic pe butonul „Obțineți codul”.
 3. Faceți clic pe cod pentru a copia automat sau utilizați butonul „Copiere”.
 4. Veți primi mesajul „codul este copiat, folosiți-l”, apoi apăsați textul roșu „aici”.
 5. Veți fi direcționat automat către site-ul web VIMEO și puteți utiliza codul promoțional.

Pot obține un cod promoțional Vimeo pentru prima comandă?

Ofertele Vimeo oferă o probă gratuită de 30 de zile pentru toate nivelurile de abonament. De asemenea, puteți obține un cod promoțional Vimeo First Order începând cu 10% pentru a economisi și mai mult.

Pot plăti lunar la Vimeo?

Vimeo oferă un plan de bază gratuit cu 500 MB de spațiu de încărcare pe săptămână și până la 5 GB spațiu de stocare total. Planurile plătite includ și planul „Plus”, care costă 12 USD pe lună sau 7 USD pe an (facturat anual).

Are Vimeo o reducere pentru studenți?

Vimeo oferă studenților a 50% reducere. Folosiți Student Beans. Această reducere este disponibilă pentru abonamentele Vimeo Plus, Pro sau Business.

Trebuie să adăugați un cod promoțional VIMEO

Clienții care folosesc un cod promoțional pentru a economisi bani la pachetele de servicii VIMEO vor primi un preț mai mic. Mai jos sunt instrucțiuni despre cum să aplicați cu succes un cod promoțional Vimeo.

 • 1
  Navigați pe vimeo.com și alegeți planul VIMEO pe care îl preferați.
 • 2
  Conectați-vă la Vimeo. Dacă nu aveți un cont, creați unul introducând adresa dvs. de e-mail și selectând o parolă.
 • 3
  După ce ați finalizat acest pas, veți fi redirecționat către pagina de casă.
 • 4
  Întrebarea „Ai un cod promoțional?” se află sub metoda de plată. Faceți clic pe această întrebare pentru a deschide caseta în care veți introduce cuponul promoțional VIMEO
 • 5
  Apăsați butonul „Aplicați codul” pentru a activa reducerea.

Economisiți mai mult cu codurile promoționale Vimeo

Dacă nu ați folosit niciodată Vimeo înainte, ar trebui să profitați de ofertele de încercare gratuite care sunt disponibile pe site-ul lor. Înainte de a vă înscrie, puteți încerca serviciul lor gratuit înainte de a vă angaja pentru un an. Dacă nu-ți place, poți să-ți reducă nivelul de membru dacă vrei. Cu toate acestea, dacă aveți deja un cont Vimeo, puteți utiliza un Cod cupon Vimeo pentru a economisi bani la abonament.

Dacă sunteți interesat să utilizați un Cod promoțional Vimeo, puteți verifica data de expirare. A Cod de reducere Vimeo poate fi folosit de până la cinci ori. Puteți folosi în continuare codul după ce expiră, dar trebuie să-l ștergeți înainte de a-l reintroduce. Cel mai bun mod de a vă asigura că codul dvs. funcționează este să verificați data de expirare și să verificați dacă este încă activ. Puteți încerca să căutați un alt cod dacă cel expirat nu funcționează.

De asemenea, puteți economisi bani înscriindu-vă la programul Student Beans. Programul va verifica statutul dvs. de student și va furniza a Cod promoțional Vimeo cu 50% reducere. Codul de reducere pentru studenți poate fi folosit pe Vimeo Plus, Vimeo Pro și Vimeo Business. Alte coduri promoționale Vimeo oferă de obicei 10% sau mai putin. În plus, Student Beans oferă și o dronă gratuită studenților care se abonează la Vimeo Premium.

 

Beneficiile utilizării Vimeo

Vimeo a fost fondat de patru persoane în 2004 cu scopul de a oferi o alternativă la YouTube. Compania a fost achiziționată de IAC în 2009 și acum are peste 100 de milioane de vizitatori unici pe lună. Este un site video online axat pe conținut profesional de înaltă calitate. Vimeo are avantajele și dezavantajele sale, dar este o platformă grozavă cu funcții uimitoare, cum ar fi videoclipuri HD, setări de confidențialitate și un tablou de bord de analiză.

Puteți obține un cont gratuit pentru ca studenții să vă încarce videoclipurile pe Vimeo. Puteți încărca până la 250 GB în fiecare an și aveți 5 GB spațiu de stocare pe săptămână cu planul gratuit. Pentru o afacere, ar trebui să plătiți pentru un plan premium dacă doriți mai multe funcții.

De asemenea, puteți vedea cine v-a văzut videoclipurile înainte de a le trimite. De asemenea, puteți verifica dacă videoclipurile dvs. au fost apreciate sau comentate. Spre deosebire de YouTube, Vimeo nu permite rețelelor externe de publicitate să vizeze videoclipurile dvs. De asemenea, aveți mai multe opțiuni de confidențialitate și vă puteți personaliza videoclipul cu logo-ul sau schemele de culori. Există, de asemenea, un pachet robust de analiză pentru utilizatorii de afaceri.

Platforma Vimeo fără anunțuri vă oferă un control mai mare asupra conținutului dvs. De asemenea, puteți dezactiva încorporarea pe anumite site-uri web.

 

Cum să contactați Vimeo

În primul rând, trebuie să vă conectați la Vimeo. Contactați Vimeo făcând clic pe caseta albastră de chat din colțul din dreapta jos al centrului de ajutor. După ce ați introdus întrebarea, sistemul va căuta răspunsul în centrul său de ajutor.

Cele mai bune coduri promoționale pentru VIMEO

TIP DESCRIERE EXPIRĂ
Cod Cod promoțional Vimeo 20% oprit | Creați, gestionați și distribuiți videoclipuri 31 Mai, 2023
Cod 10% off abonamentele anuale Vimeo cu acest cod promoțional December 31, 2023

Mai multe rezultate de pe site-uri similare cu cupoane

Metode de plata

PAYPAL
Card de credit

Optiuni de expediere

Prin e-mail
© 2022 oxiDeals. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.