Filtre generice

OFF---WHITE.com Cod de reducere și cupoane iulie 2024

Promoțiile, codurile de cupon și cupoanele pentru OFF-WHITE sunt disponibile clienților. Aceste oferte oferă oportunități de reduceri și economii la produsele OFF-WHITE. Prin utilizarea promoției... Citeste mai mult
Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.8 - 1 vot
 • 10

în plus 10% articole eligibile pentru codul promoțional la magazinul OFF–WHITE.com

August 22, 2025 VEZI CODUL MPVL
 • 2

OFF–WHITE.com 10% cod promoțional următoarea comandă

August 29, 2025 VEZI CODUL VCHG
 • 16

Cod promoțional la OFF—WHITE.com: 10% reducere la următoarea comandă

24 Iunie, 2025 VEZI CODUL VCHG
 • 19

OFF—Cod promoțional WHITE.com: suplimentar 10% reducere

11 Iunie, 2025 VEZI CODUL MPVL
 • 10

Lua 10% prima comandă de cupon la OFF—WHITE.com

 • 4

Oferta Off-White.com: Sosiri noi de la doar 110 USD

Noiembrie 30, 2024 VEZI OFERTA
10%
 • 48

Cod promoțional OFF-White.com: salvați 10%

Noiembrie 29, 2024 VEZI CODUL TRIC
20%
 • 68

20% reducere cu acest cupon OFF-White

25 Mai, 2025 VEZI CODUL 3X20
15%
 • 23

15% Cod promoțional OFF-White

Ianuarie 31, 2025 VEZI CODUL FF12

Cupoane expirate

30%
29 Iunie, 2024 VEZI CODUL AY30
10%
 • 28

Cod promoțional OffWhite pentru martie 2024: economisiți 10%

Martie 31, 2024 VEZI CODUL MPVL

Unde puteți găsi coduri de reducere OFF-WHITE

Nu doar pe această pagină găsești coduri promoționale OFF-WHITE, ci și pe pagina principală a magazinului online oficial OFF-WHITE, prin abonarea la newsletter, în Social Media etc. Mai jos este o listă cu 8 moduri prin care poți obține coduri promoționale pentru magazinul online oficial al celebrului brand OFF-WHITE.

Găsiți aici unde puteți găsi coduri promoționale OFF-WHITE

 • Abonați-vă la buletinul informativ OFF-WHITE. OFF-WHITE oferă adesea coduri de reducere exclusive abonaților la newsletter.
 • Urmărește OFF-WHITE pe rețelele sociale. OFF-WHITE anunță adesea promoții și coduri de reducere pe rețelele sociale, cum ar fi Instagram și Twitter.
 • Vizitați site-urile cu cupoane. Există multe site-uri web care listează coduri de reducere pentru produsele OFF-WHITE.
 • Utilizați extensiile de browser pentru a găsi coduri de reducere. Există o serie de extensii de browser care pot fi folosite pentru a găsi coduri de reducere la produsele OFF-WHITE.
 • Participați la concursuri și tombole. OFF-WHITE organizează adesea concursuri și tombole care oferă premii, inclusiv coduri de reducere.
 • Fii cu ochii pe ocazii speciale. OFF-WHITE oferă adesea promoții și coduri de reducere pentru ocazii speciale, cum ar fi Black Friday sau Ziua Recunoștinței. Fii răbdător. Promoțiile și codurile de reducere OFF-WHITE nu sunt întotdeauna disponibile. Este important să aveți răbdare și să verificați în mod regulat pentru a găsi cele mai bune oferte.
 • Reduceri pentru membrii clubului OFF-WHITE: membrii clubului OFF-WHITE au acces la reduceri exclusive, precum și la alte beneficii, cum ar fi livrarea gratuită pentru comenzile de peste o anumită sumă.
 • Descărcați aplicația OFF-WHITE pentru cele mai recente promoții și noile sosiri.
Cupon OFF-WHITE

Ce tipuri de coduri promoționale oferă OFF-WHITE

Pe lângă codurile promoționale clasice OFF-WHITE pentru transport gratuit și 10% reducere la prima comandă, există mai multe tipuri de coduri promoționale și oferte de reducere. Mai jos am pregătit un rezumat al acestora, astfel încât să știi ce să cauți și ce se potrivește cu comanda ta online de la OFF-WHITE.

Toate tipurile de coduri promoționale OFF-WHITE și oferte de reducere

 • Reducere procentuală: Acest tip de cod oferă o reducere cu un anumit procent din prețul total al comenzii dvs. De exemplu, a 10% codul de reducere ar reduce prețul total al unei comenzi cu 10%.
 • Reducere fixă: Acest tip de cod oferă o reducere de o sumă fixă ​​din prețul total al comenzii. De exemplu, un cod de reducere de 50 USD ar reduce prețul total al unei comenzi cu 50 USD.
 • Livrare gratuită: Acest tip de cod oferă transport gratuit la comanda dumneavoastră.
 • Reducere la produsele selectate: Acest tip de cod oferă o reducere la o selecție de produse. De exemplu, a 20% codul de reducere pentru produsele selectate ar reduce prețul doar pentru anumite produse din magazin.
 • Reducere pentru clienții noi: acest tip de cod este disponibil numai pentru clienții noi. De exemplu, a 15% codul de reducere pentru clienții noi ar reduce prețul total al primei comenzi a unui client nou.
 • Reducere pentru abonații la newsletter: Acest tip de cod este disponibil numai pentru abonații la newsletter OFF-WHITE.
 • Reducere pentru ocazii speciale: acest tip de cod este disponibil numai pentru ocazii speciale, cum ar fi Black Friday sau Crăciunul.
Cod de reducere OFF-WHITE

Reguli de utilizare a codului de reducere OFF-WHITE

Înainte de a utiliza un cod de reducere OFF-WHITE, este bine să cunoașteți regulile de urmat pentru a vă asigura că obțineți reducerea pe care o așteptați din descrierea codului. Lista regulilor de utilizare OFF-WHITE a fost pregătită de echipa noastră editorială și este prezentată mai jos.

Aflați acum care sunt regulile pentru utilizarea unui cod promoțional OFF-WHITE

 • Verificați termenii și condițiile: înainte de a utiliza un cupon de reducere, este important să verificați termenii și condițiile acestuia.
 • Introducerea corectă a codului: Când introduceți codul de reducere, asigurați-vă că îl introduceți corect. Dacă introduceți codul greșit, acesta nu va funcționa.
 • Valabilitatea cuponului: Nu toate cupoanele de reducere sunt valabile pentru totdeauna. Unele cupoane au o perioadă de valabilitate limitată, așa că asigurați-vă că verificați data de expirare înainte de a utiliza cuponul.
 • Combinație cu alte oferte: Unele cupoane de reducere pot fi combinate cu alte oferte, cum ar fi transport gratuit sau reduceri suplimentare la produsele selectate. Cu toate acestea, este important să verificați termenii și condițiile cuponului pentru a vedea dacă acesta poate fi combinat cu alte oferte.
 • Contactarea serviciului pentru clienți: dacă aveți probleme cu utilizarea unui cupon de reducere, puteți contacta serviciul pentru clienți OFF-WHITE pentru asistență.
Cod promoțional OFF-WHITE

Promoții și cupoane curente OFF-WHITE

Vrei să știi care sunt cele mai recente promoții și coduri de reducere OFF-WHITE? Intră în pagina noastră dedicată magazinului online OFF-WHITE pentru a fi la curent cu ce promoții și coduri de reducere au apărut. Pentru a vă ușura lucrurile, puteți studia lista de mai jos pentru a afla ce ofertă sau cod de cupon OFF-WHITE să alegeți.

Ultimele promoții și coduri de reducere OFF-WHITE

 • 15% reducere pentru clienți noi: Acest cod de reducere este valabil pentru clienții noi care plasează prima comandă la OFF-WHITE. Codul este NOU15.
 • 10% reducere pentru produse selectate: Acest cod de reducere este valabil pentru o selecție de produse OFF-WHITE. Codul este OFF10.
 • Livrare gratuită pentru comenzile de peste 250 USD: Acest cod de reducere oferă transport gratuit pentru comenzile de peste 250 USD. Codul nu este necesar.
 • 20% reducere la produsele sale de încălțăminte: Acest cod de reducere este valabil pentru produsele de încălțăminte OFF-WHITE. Codul este SHOE20.
 • 25% reducere la produsele sale de îmbrăcăminte de iarnă: Acest cod de reducere este valabil pentru produsele de îmbrăcăminte de iarnă OFF-WHITE. Codul este WINTER25.
 • 30% reducere pentru produsele sale accesorii: Acest cod de reducere este valabil pentru produsele accesorii OFF-WHITE. Codul este ACCESS30.
 • Reduceri de sezon: OFF-WHITE oferă reduceri de până la 50% la o selecție de produse în timpul iernii, verii, Anului Nou și sezoanele de întoarcere la școală.
 • Reduceri pentru studenți: Studenții pot primi a 10% reducere la toate cumpărăturile. Pentru a beneficia de această reducere, trebuie să vă înregistrați ca student pe site-ul OFF-WHITE.
 • Reduceri pentru membrii OFF-WHITE Club: membrii OFF-WHITE Club au acces la reduceri exclusive, precum și la alte beneficii, cum ar fi livrarea gratuită pentru comenzile de peste o anumită sumă.
 • 50% reducere la produsele sale cu reducere: Acest cod de reducere este valabil pentru produsele sale OFF-WHITE cu reducere. Codul nu este necesar.
Cod voucher OFF-WHITE

Campanii promoționale anuale oferite de OFF-WHITE

Reduceri de Crăciun OFF-WHITE

Campania de reduceri de Crăciun de la OFF-WHITE este o oportunitate excelentă de a economisi bani la produsele mărcii. Pe parcursul acestei campanii, OFF-WHITE oferă reduceri de până la 35% pe o selecție de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și articole de stil de viață. Campania de reduceri de Crăciun de la OFF-WHITE începe de obicei la sfârșitul lunii noiembrie și se încheie în ziua de Crăciun. Pentru a profita de reducerile de Crăciun la OFF-WHITE, nu este nevoie să introduceți un cod de reducere. Reducerile se aplică automat la finalizarea comenzii.

OFF-WHITE Reduceri de Vinerea Neagră

Campania de reduceri de Vinerea Neagră de la OFF-WHITE este una dintre cele mai populare campanii promoționale ale mărcii. Pe parcursul acestei campanii OFF-WHITE oferă reduceri de până la 55% la o selecție de produse. Campania de reduceri de Black Friday la OFF-WHITE începe de obicei vineri dimineața. În această perioadă, puteți găsi reduceri la o varietate de produse OFF-WHITE, printre care: Îmbrăcăminte: jachete, paltoane, paltoane, pantaloni, cămăși, bluze, fuste, rochii etc. Încălțăminte: adidași, adidași, pantofi de zi cu zi, pantofi casual , etc. Accesorii: genți, portofele, curele, ochelari de soare, pălării etc. Articole pentru stil de viață: ceasuri, bijuterii, produse de îngrijire personală etc.

OFF-WHITE Cyber ​​Monday Reduceri

Campania Cyber ​​Monday de la OFF-WHITE este o continuare a campaniei de Black Friday, oferind reduceri suplimentare la produsele deja reduse. Pe parcursul acestei campanii, OFF-WHITE oferă reduceri de până la 60% pe o selecție de produse. Campania Cyber ​​Monday la OFF-WHITE începe de obicei luni dimineața. În această perioadă, puteți găsi reduceri la o varietate de produse OFF-WHITE, printre care: Îmbrăcăminte: jachete, paltoane, paltoane, pantaloni, cămăși, bluze, fuste, rochii etc. Încălțăminte: adidași, adidași, pantofi de zi cu zi, pantofi casual , etc. Accesorii: genți, portofele, curele, ochelari de soare, pălării etc. Articole pentru stil de viață: ceasuri, bijuterii, produse de îngrijire personală etc.

Reducere de iarnă OFF-WHITE

Campania de iarnă a lui OFF-WHITE este o campanie promoțională anuală care are loc în sezonul de iarnă. Pe parcursul acestei campanii, OFF-WHITE oferă reduceri de până la 50% pe o selecție de produse. Campania de iarnă a lui OFF-WHITE începe de obicei în decembrie și se încheie în ianuarie. În această perioadă, puteți găsi reduceri la o varietate de produse OFF-WHITE, printre care: Îmbrăcăminte de iarnă: jachete, paltoane, paltoane, pantaloni, cămăși, bluze, fuste, rochii etc. Încălțăminte de iarnă: adidași, adidași, pantofi de zi cu zi, încălțăminte casual etc. Accesorii de iarnă: genți, portofele, curele, ochelari de soare, pălării etc. Articole lifestyle: ceasuri, bijuterii, produse de îngrijire personală etc.

Reduceri de vară OFF-WHITE

Campania de vară a lui OFF-WHITE este o campanie promoțională anuală care are loc în timpul sezonului estival. Pe parcursul acestei campanii, OFF-WHITE oferă reduceri de până la 50% pe o selecție de produse. Campania de vară a lui OFF-WHITE începe de obicei în iunie și se încheie în august. În această perioadă, puteți găsi reduceri la o varietate de produse OFF-WHITE, printre care: Îmbrăcăminte de vară: tricouri, bluze, fuste, rochii, pantaloni scurți, costume de baie etc. Încălțăminte de vară: sandale, șlapi, adidași etc. Accesorii de vară: pălării, ochelari de soare, genți etc. Articole pentru stil de viață: ceasuri, bijuterii, produse de îngrijire personală etc.

Reduceri de Anul Nou OFF-WHITE

Campania de reduceri de Anul Nou de la OFF-WHITE este o oportunitate excelentă de a economisi bani la produsele mărcii. Pe parcursul acestei campanii, OFF-WHITE oferă reduceri de până la 50% pe o selecție de produse. Campania de reduceri de Revelion de la OFF-WHITE începe de obicei în jurul datei de 20 decembrie și se încheie în jurul datei de 20 ianuarie. În această perioadă, puteți găsi reduceri la o varietate de produse OFF-WHITE, printre care: Îmbrăcăminte: jachete, paltoane, paltoane, pantaloni, cămăși, bluze , fuste, rochii, etc. Încălțăminte: adidași, adidași, pantofi de zi cu zi, pantofi casual, etc. Accesorii: genți, portofele, curele, ochelari de soare, pălării, etc. Articole pentru stil de viață: ceasuri, bijuterii, produse de îngrijire personală, etc.

OFF-WHITE Reduceri pentru întoarcerea la școală

Campania promoțională Back to School de la OFF-WHITE este o oportunitate excelentă de a economisi bani la produsele mărcii. În timpul acestei campanii, OFF-WHITE oferă reduceri de până la 50% pe o selecție de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și articole de stil de viață. Campania de reduceri pentru întoarcerea la școală de la OFF-WHITE începe de obicei în august și se încheie în septembrie.

OFF-WHITE Reduceri de Ziua Îndrăgostiților

Campania promoțională de Ziua Îndrăgostiților de la OFF-WHITE este o oportunitate excelentă de a găsi produse OFF-WHITE la prețuri reduse. În timpul acestei campanii, OFF-WHITE oferă reduceri de până la 50% pe o selecție de produse. Campania de reduceri de Ziua Îndrăgostiților de la OFF-WHITE începe de obicei în februarie și se încheie în martie. În această perioadă, puteți găsi reduceri la o varietate de produse OFF-WHITE, printre care: Îmbrăcăminte: tricouri, bluze, fuste, rochii, pantaloni, jachete etc. Încălțăminte: adidași, adidași, pantofi de zi cu zi, pantofi casual etc. Accesorii: genți, portofele, curele, ochelari de soare, pălării, etc. Articole lifestyle: ceasuri, bijuterii, produse de îngrijire personală etc. Coduri promoționale OFF-WHITE

Întrebări frecvente despre OFF---WHITE.com

OFF---WHITE.com oferă coduri de reducere?

În prezent, există 9 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru OFF---WHITE.com în iulie 2024 și cele mai bune oferte de cupon 20% Reducere.

Care sunt cele mai recente cupoane și coduri de reducere pentru OFF---WHITE.com?

Codurile de reducere OFF-WHITE sunt valabile pentru toate produsele?

Nu, codurile de reducere OFF-WHITE nu sunt valabile pentru toate produsele. În general, codurile de reducere sunt valabile pentru o selecție de produse, așa că este important să verificați termenii și condițiile codului înainte de a-l folosi.

Pot folosi mai multe coduri de reducere OFF-WHITE în același timp?

În general, nu puteți utiliza mai multe coduri de reducere OFF-WHITE în același timp. Cu toate acestea, unele coduri de reducere pot fi combinate cu alte oferte, cum ar fi transportul gratuit.

Ce se întâmplă dacă codul de reducere OFF-WHITE nu funcționează?

Dacă codul de reducere OFF-WHITE nu funcționează, există câteva lucruri pe care le puteți încerca: Verificați dacă codul este introdus corect. Asigurați-vă că codul este valabil pentru produsele pe care doriți să le cumpărați. Asigurați-vă că codul nu a expirat. Contactați serviciul pentru clienți OFF-WHITE pentru asistență.

Cum pot fi la curent cu cele mai recente coduri de reducere OFF-WHITE?

Iată câteva modalități de a fi la curent cu cele mai recente coduri de reducere OFF-WHITE: Abonează-te la newsletter-ul OFF-WHITE. Urmărește OFF-WHITE pe rețelele sociale. Vizitați site-urile cu cupoane.

Cum pot folosi un cod de reducere OFF-WHITE?

Pentru a utiliza un cod de reducere OFF-WHITE, urmați acești pași simpli: Adăugați produsele pe care doriți să le cumpărați în coșul de cumpărături. Faceți clic pe „Cod cupon” din partea de sus a paginii coșului de cumpărături. Introduceți codul de reducere și faceți clic pe „Aplicați”. Suma reducerii va fi aplicată automat la totalul comenzii dvs.

Cum să adăugați un cod de cupon OFF-WHITE.com

În magazinul de modă de designer OFF-WHITE.com prețurile devin puțin mai mici atunci când utilizați un cupon. Iată cum să utilizați acum un cod promoțional OFF-WHITE.com:

 • 1
  Alegeți ce produse marca OFF-WHITE.com doriți să cumpărați din magazinul oficial și adăugați-le în coșul de cumpărături.
 • 2
  Faceți clic pe simbolul coșului de cumpărături din dreapta sus și faceți clic pe CHECKOUT SECURELY.
 • 3
  Continuați ca INVITAȚI, conectați-vă la contul dvs. de client OFF-WHITE.com (dacă aveți deja unul) sau creați un nou cont de client.
 • 4
  În partea dreaptă, sub lista de produse pe care le-ați ales, puteți vedea textul „Cod promoțional”.
 • 5
  Scrieți cuponul OFF-WHITE.com și faceți clic pe butonul negru TRIMITE pentru a vedea reducerea.
 • 6
  Completați detaliile de livrare, alegeți metoda de livrare, selectați metoda de plată și finalizați comanda la OFF-WHITE.com. Dacă urmați corect toți pașii, veți plăti mai puțin cu reducerea codului promoțional OFF-WHITE.com.

Codurile de reducere actuale și oferte pentru OFF---WHITE.com

🛍️ Categorie Moda de lux
🔥 Total oferte 9
🎇️ Coduri de reducere 7
📌 Oferte 2
➡️ Cel mai bun cupon 20% Reducere
🆕 Cel mai nou cupon 10% Reducere
🚚 Livrare gratuită DA
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 22 iulie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru OFF---WHITE.com

OFF---COD WHITE.com OFF---WHITE.com DESCRIEREA OFERTEI EXPIRĂ
3FMPVL în plus 10% articole eligibile pentru codul promoțional la magazinul OFF–WHITE.com August 22, 2025
9QVCHG OFF–WHITE.com 10% cod promoțional următoarea comandă August 29, 2025
9QVCHG Cod promoțional la OFF—WHITE.com: 10% reducere la următoarea comandă 24 Iunie, 2025
3FMPVL OFF—Cod promoțional WHITE.com: suplimentar 10% reducere 11 Iunie, 2025

Cupoane și Oferte din magazine similare cu OFF---WHITE.com

 • 11

Cod promoțional la LUISAVIAROMA.com: 10% reducere la articole selectate

Iulie 31, 2025 VEZI CODUL 0LVR
 • 4

Cod promoțional Net-A-Porter.com: suplimentar 15% reducere

August 13, 2025 VEZI CODUL BC15
 • 10

DRESINN.com 10% cod promoțional

Iulie 31, 2025 VEZI CODUL LEVI
 • 26

Cod cupon TradeINN.com: 5% reducere

Iulie 31, 2025 VEZI CODUL 7INN
 • 11

Cod promoțional FARFETCH.com: până la 10% reducere

Iulie 31, 2025 VEZI CODUL USFF

Mai multe rezultate de pe site-uri similare cu cupoane

Metode de plata

PAYPAL
Transfer bancar
ApplePay
Card de credit
Gift Card

Optiuni de expediere

Curier
DHL/UPS
Transport standard

Opțiuni de contact

VIA FILIPPO TURATI 12 MILANO, MILANO, 20121 Italia
aproape alb
offwht
simbol marcă comercială offwhite
off---white.com

OFF-WHITE Introducere

OFF-WHITE este un brand renumit, cunoscut pentru modelele sale la modă și pentru îmbrăcămintea de ultimă generație. Fondată de Virgil Abloh, marca a câștigat o popularitate imensă pentru estetica sa unică și colaborările cu alte mărci de lux. OFF-WHITE oferă o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și chiar articole de decor pentru casă. În ceea ce privește promoțiile, OFF-WHITE oferă frecvent oferte și reduceri exclusive clienților săi. Brandul organizează adesea vânzări sezoniere, unde clienții pot găsi articole selectate la prețuri reduse. În plus, OFF-WHITE colaborează ocazional cu alte mărci sau artiști pentru a crea colecții în ediție limitată, care sunt foarte căutate de pasionații de modă. Aceste colaborări nu numai că oferă clienților piese unice și de colecție, dar generează și entuziasm în jurul mărcii. Pentru a fi la curent cu promoțiile și cele mai recente lansări ale OFF-WHITE, clienții pot urmări site-ul oficial al mărcii și conturile de rețele sociale. OFF-WHITE are și magazine fizice situate în marile orașe din întreaga lume, unde clienții pot experimenta estetica mărcii și pot cumpăra cele mai recente colecții. Cu stilul său distinct și promoțiile continue, OFF-WHITE continuă să fie un jucător de top în industria modei, atrăgând oameni avansați în modă, care apreciază designurile inovatoare ale mărcii și atenția la detalii.

Politica de livrare OFF-WHITE

 • Livrare standard: aceasta este cea mai economică opțiune și de obicei durează 5-7 zile lucrătoare pentru livrare.
 • Livrare rapidă: această opțiune este mai rapidă decât livrarea standard și durează de obicei 2-3 zile lucrătoare pentru livrare.
 • Livrare în ziua următoare: aceasta este cea mai rapidă opțiune de livrare și de obicei durează 1 zi lucrătoare pentru livrare. Costuri de livrare: costurile de transport sunt calculate în funcție de metoda de livrare, totalul comenzii și destinația de livrare. Puteți vedea costul de transport estimat pentru comanda dumneavoastră înainte de a plăti.

Politica de returnare OFF-WHITE

Din orice motiv, clienții își pot returna comanda, integral sau parțial. off---white.com rambursează în termen de 14 zile de la primirea mărfurilor (exclude anumite produse de înfrumusețare care conțin materiale periculoase sau inflamabile, cum ar fi parfumurile și aerosolii).
© 2024 oxiDeals. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.