Filtre generice

Cod de reducere eBay și cupoane aprilie 2024

Dezvăluirea afiliaților: Când faceți clic pe link-uri către diverși comercianți de pe acest site și faceți o achiziție, acest lucru poate duce la acest site să câștige un comision. Programe de afiliere... Citeste mai mult
Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.1 - 2 voturi
 • 6

eBay.com 8% cod cupon selectați articole

5 Mai, 2025 VEZI CODUL YLE8
 • 5

Luați codul promoțional de 5 USD la prima comandă eBay.com

20 Mai, 2025 VEZI CODUL OME5
15%
 • 16

Cod promoțional eBay pentru articolele selectate: salvați 15%

30 Iunie, 2024 VEZI CODUL be15
$5
 • 21

Cod promoțional eBay de 5 USD pentru utilizatori noi

29 Septembrie, 2024 VEZI CODUL FIVE
10%
 • 10

Cod promoțional eBay: 10% reducere la ceasuri de lux

Noiembrie 30, 2024 VEZI CODUL ST10
10%
 • 12

10% Cod de reducere eBay pentru mărci selectate

23 Februarie 2025 VEZI CODUL IDAY
10%
 • 8

cupon eBay: 10% reducere la mărcile de lux

Martie 30, 2025 VEZI CODUL ST10

Unde găsiți codurile promoționale eBay

Deoarece nu veți găsi întotdeauna cele mai recente coduri promoționale eBay pe această pagină, iată cum puteți găsi cupoane eBay din alte surse online.

Aflați acum cum puteți obține cele mai recente cupoane eBay

 • Buletin informativ eBay: eBay trimite periodic abonaților săi buletine informative cu coduri de reducere.
 • Pagina principală eBay: pe pagina principală eBay, utilizatorii pot găsi coduri de reducere afișate în mod regulat.
 • Pagina de oferte speciale: eBay are o pagină dedicată ofertelor speciale, unde utilizatorii pot găsi coduri de reducere pentru diferite categorii de produse.
 • Platformele de socializare ale eBay: eBay postează adesea coduri de reducere pe platformele lor de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram.
 • Blog eBay: pe blogul oficial eBay, utilizatorii pot găsi articole și postări care includ coduri de reducere pentru diferite produse.
 • Site-uri cu cupoane: Există site-uri specializate în cupoane și coduri de reducere, unde utilizatorii pot găsi și coduri de reducere pentru eBay.
 • Forumuri și comunități online: utilizatorii pot găsi coduri de reducere pentru eBay prin forumuri și comunități online dedicate cumpărăturilor și economisirii banilor.
Cod promoțional eBay

Tipuri de coduri de reducere eBay

eBay oferă cupoane generale și cupoane specifice anumitor produse, anumitor vânzători sau anumitor clienți în funcție de produsul cumpărător al acestora.

Toate tipurile de cupoane eBay

 • Coduri de reducere pentru produse noi. Aceste coduri oferă reduceri pentru produsele noi vândute pe platforma eBay.
 • Coduri de reducere pentru produsele uzate: Aceste coduri oferă reduceri pentru produsele uzate vândute pe eBay.
 • Coduri de reducere specifice categoriei: Aceste coduri oferă reduceri pentru anumite categorii de produse, cum ar fi electronice, îmbrăcăminte sau accesorii auto.
 • Coduri de reducere pentru utilizatori noi: Aceste coduri oferă reduceri pentru utilizatorii noi care fac achiziții pentru prima dată pe eBay.
 • Coduri de reducere pentru utilizatorii existenți: Aceste coduri oferă reduceri pentru utilizatorii existenți care fac achiziții pe eBay.
 • Coduri de reducere pentru achiziții cu valoare mare: Aceste coduri oferă reduceri pentru achiziții cu valoare mare, cum ar fi electrocasnice sau bijuterii.
 • Coduri de reducere pentru achiziții cu valoare redusă: aceste coduri oferă reduceri pentru achiziții cu valoare redusă, cum ar fi accesorii pentru telefon sau jucării.
 • Coduri de reducere pentru achiziții în perioade speciale: Aceste coduri oferă reduceri pentru achizițiile efectuate în perioade speciale, cum ar fi Black Friday sau Crăciun.
Cod cupon eBay

Reguli pentru utilizarea unui cupon eBay pentru a primi o reducere

Ați încercat un cupon eBay și nu a funcționat? Cel mai probabil nu ați respectat sau nu ați știut care sunt regulile de aplicare a acelui cupon.

Reguli pentru utilizarea unui cod de reducere eBay

 • Codurile promoționale eBay pot fi folosite pentru a obține reduceri suplimentare la achizițiile online.
 • Aceste coduri sunt oferite de eBay și pot fi găsite pe site-ul lor sau prin intermediul partenerilor lor.
 • Pentru a utiliza un cupon trebuie să adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături și să introduceți codul în căsuța corespunzătoare la finalizare.
 • Cupoanele pot fi valabile pentru anumite produse sau categorii de produse, iar termenii și condițiile pot varia.
 • Este important să verificați data de expirare a cuponului de reducere și să respectați orice restricții privind utilizarea acestuia.
 • Unele cupoane pot fi folosite o singură dată, în timp ce altele pot fi folosite de mai multe ori până la data de expirare.
 • Asigurați-vă că introduceți corect codul de cupon pentru a obține reducerea dorită.
 • Dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări despre utilizarea codurilor de reducere eBay, puteți contacta asistența pentru clienți.
Cod de reducere eBay

Oferte și cupoane promoționale eBay actuale

Pe această pagină publicăm cele mai recente coduri promoționale eBay și oferte de reduceri, astfel încât să fii mereu la curent cu ce reduceri poți obține atunci când le folosești.

Cele mai recente coduri promoționale eBay și oferte de reducere

 • 20% reducere la toate produsele electronice.
 • Livrare gratuită pentru orice comandă de peste 50 USD.
 • Codul promoțional „eBaySALE” oferă un suplimentar 10% reducere la articole vestimentare.
 • Cumpărați un articol și obțineți al doilea articol la jumătate de preț.
 • 30% reducere la toate produsele de casă și grădină.
 • Codul promoțional „eBayDEALS” oferă a 15% reducere la produsele pentru copii.
 • Livrare rapidă în 2 zile pentru orice comandă.
 • 25% reducere la toate produsele de înfrumusețare și de îngrijire personală.
 • Codul promoțional „eBaySAVINGS” oferă un suplimentar 5% reducere la orice comanda.
Cod voucher eBay

Campanii promoționale anuale eBay

Reduceri eBay de Vinerea Neagră

Una dintre cele mai populare campanii de reduceri eBay este vânzarea de Black Friday. Desfășurată în fiecare an în noiembrie, această campanie oferă reduceri semnificative la o mare varietate de produse, inclusiv electronice, modă, bunuri pentru casă și multe altele. Cumpărătorii pot profita de aceste oferte pentru a găsi chilipiruri grozave și pentru a economisi bani în perioada sărbătorilor.

Reduceri de primăvară eBay

O altă campanie notabilă este Reducerea de primăvară care are loc în luna martie. În acest timp, eBay oferă reduceri la articole de sezon, cum ar fi produse de grădinărit, mobilier de exterior și modă de primăvară. Această campanie este o oportunitate excelentă pentru cumpărători de a se pregăti pentru lunile mai calde care urmează și de a-și actualiza garderoba sau spațiile exterioare la un preț mai mic.

Reduceri eBay de Ziua Îndrăgostiților

Ne face plăcere să anunțăm că eBay oferă reduceri speciale de Ziua Îndrăgostiților. Ca semn de apreciere, oferă oferte exclusive pentru o gamă largă de produse. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor cadouri romantice, accesorii de modă sau decor pentru casă, eBay vă acoperă. Profită de aceste oferte pe timp limitat pentru a-ți surprinde pe cei dragi cu cadouri bine gândite. Nu ratați această oportunitate de a sărbători dragostea și de a economisi bani. Vizitați site-ul acum pentru a explora articolele cu reducere și pentru a vă face achizițiile.

Reduceri eBay de Ziua Mamei

De Ziua Mamei, eBay oferă reduceri speciale pentru a sărbători și a onora mamele. Această promoție pe perioadă limitată include o gamă largă de produse, de la articole de modă și frumusețe până la electronice și electrocasnice. Clienții se pot bucura de economii semnificative la mărci populare și oferte exclusive. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou atent pentru mama dvs. sau pentru a vă răsfăța, reducerile eBay de Ziua Mamei vă oferă posibilitatea de a găsi oferte grozave și de a face ziua și mai specială. Nu ratați această șansă de a vă arăta aprecierea și de a economisi bani în același timp. Cumpărați acum și profitați de aceste oferte exclusive eBay.

Campania promoțională eBay „Înapoi la școală”.

eBay oferă reduceri pentru întoarcerea la școală în fiecare an. Aceste reduceri sunt disponibile la o gamă largă de produse, inclusiv electronice, îmbrăcăminte și rechizite școlare. Clienții pot economisi până la 60% pe articole selectate. În plus, eBay oferă transport gratuit pentru toate achizițiile de la Back to School. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru elevi și părinți de a economisi bani în timp ce cumpără pentru anul școlar viitor. Reducerile sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp, așa că este recomandat să profitați de ele cât mai curând posibil.

Campanie promoțională eBay Cyber ​​Monday

eBay oferă în prezent reduceri pentru Cyber ​​Monday. Acest eveniment anual de cumpărături online oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse la prețuri reduse. Sunt disponibile reduceri la o gamă largă de articole, inclusiv electronice, modă, bunuri pentru casă și multe altele. Clienții se pot aștepta la economii semnificative la mărci și produse populare. Este recomandabil să vizitați site-ul eBay pentru a vedea diferitele oferte și pentru a profita de aceste oferte de timp limitat. Cumparaturi fericite!

Reduceri de Crăciun eBay

eBay oferă reduceri anuale de Crăciun. Aceste reduceri sunt disponibile la o gamă largă de produse, făcându-l un moment ideal pentru a cumpăra cadouri sau obiecte personale. Reducerile se aplică atât la articolele noi, cât și la cele folosite, asigurând că există ceva pentru fiecare buget. Clienții se pot aștepta să economisească până la 50% la articolele selectate, unele produse având chiar reduceri suplimentare. Vânzarea include categorii populare precum electronice, modă, casă și grădină și jucării. În plus, eBay oferă transport gratuit pentru multe articole, mărind și mai mult valoarea acestor reduceri. Nu ratați această oportunitate de a profita de ofertele eBay de Crăciun.

Cod promoțional eBay

Întrebări frecvente despre eBay

eBay oferă coduri de reducere?

În prezent, există 7 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru eBay în aprilie 2024 și cele mai bune oferte de cupon 15% Reducere

Care sunt cele mai recente cupoane și coduri de reducere pentru eBay?

Care este scopul codurilor de reducere eBay?

Codurile de reducere eBay sunt folosite pentru a oferi reduceri la achizițiile efectuate pe platforma eBay. Acestea pot fi aplicate diverselor produse și servicii disponibile pe site.

Cum pot obține un cod de reducere eBay?

Există mai multe moduri prin care puteți obține un cod de reducere eBay. Unele coduri pot fi obținute prin campaniile de marketing ale eBay, altele pot fi oferite de vânzători individuali sau pot fi disponibile pe site-uri de cupoane și platforme de reduceri.

Cum pot folosi un cod de reducere eBay?

Pentru a utiliza un cod de reducere eBay, trebuie să îl introduceți la finalizarea plății înainte de a efectua plata. Există de obicei un câmp special în care puteți introduce codul de reducere. Odată ce ați introdus codul, reducerea se va aplica automat la prețul total al comenzii dumneavoastră.

Există restricții sau condiții pentru utilizarea codurilor de reducere eBay?

Da, există anumite restricții și condiții pentru utilizarea codurilor de reducere eBay. Acestea pot varia în funcție de cod și de campania specifică. De exemplu, un cod de reducere poate fi valabil doar pentru anumite categorii de produse sau poate avea o valabilitate limitată în timp. Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile asociate fiecărui cod de reducere înainte de a-l folosi.

Ce se întâmplă dacă introduc codul de reducere greșit sau expirat?

Dacă introduceți un cod de reducere greșit sau expirat, acesta nu va fi aplicat și prețul total al comenzii dumneavoastră nu va fi redus. Este important să vă verificați cu atenție codul de reducere înainte de a-l introduce pentru a vă asigura că este corect și încă valabil.

Cum să adăugați un cupon eBay

Pentru a valorifica un cupon, accesați site-ul eBay, conectați-vă la contul dvs. sau creați un nou cont de client eBay și urmați acești pași:

 • 1
  Adăugați produse în coșul de cumpărături.
 • 2
  În timpul procesului de finalizare a comenzii, înainte de a plasa comanda, veți vedea o secțiune numită „Carduri cadou, cupoane, dolari eBay”.
 • 3
  Introduceți codul de cupon de reducere eBay în câmpul corespunzător.
 • 4
  Asigurați-vă că ați introdus corect codul de cupon și apăsați butonul „Aplicați”.
 • 5
  Daca codul de cupon este valabil si indeplineste conditiile de utilizare, discountul se va aplica automat la totalul comenzii tale.
 • 6
  Finalizați procesul de comandă și plătiți suma redusă.

Coduri de reducere și oferte actuale pentru eBay

🛍️ Categorie high Tech
🔥 Total oferte 7
🎇️ Coduri de reducere 7
📌 Oferte 0
➡️ Cel mai bun cupon 15% Reducere
🚚 Livrare gratuită NU
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 19 aprilie 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru eBay

COD eBay DESCRIEREA OFERTEI eBay EXPIRĂ
STYLE8 eBay.com 8% cod cupon selectați articole 5 Mai, 2025
WELCOME5 Luați codul promoțional de 5 USD la prima comandă eBay.com 20 Mai, 2025
YouTube15 Cod promoțional eBay pentru articolele selectate: salvați 15% 30 Iunie, 2024
IA CINCI Cod promoțional eBay de 5 USD pentru utilizatori noi 29 Septembrie, 2024

Cupoane și oferte de la magazine similare cu eBay

 • 3

Tenorshare.com 30% cod promoțional

13 Mai, 2025 VEZI CODUL S17B
 • 3

Lua 20% cod promoțional la iHerb.com

1 Iunie, 2025 VEZI CODUL UR20
 • 1

Cod promoțional de livrare gratuită la PositiveGrid.com

28 Mai, 2025 VEZI CODUL ITAR
 • 1

Lua 10% cod de cupon la înregistrarea prin e-mail Microsoft.com

17 Mai, 2025 VEZI CODUL FT10
 • 1

Lua 15% cod promoțional la Eufy.com

Mai multe rezultate de pe site-uri similare cu cupoane

Exclusiv eBay Reducere Cod: 15 USD REDUCERE → ianuarie 2024

https://coupons.nine.com.au/ebay
Coduri promoționale din magazine similare cu eBay Obțineți o reducere de 10 USD la Prime + transport gratuit cu acest Amazon promo cod eBay site-ul web se va deschide într-o filă nouă Vezi cuponul cod Vezi cuponul cod Data expirării: 18/10...

eBay Coduri de cupoane pentru martie 2024

https://givingassistant.org/coupon-codes/ebay.com
atunci când căutați comori antice, cum ar fi o păpușă specială pe care ați iubit-o în copilărie, folosind un eBay promo cod. Puteți găsi chiar și suveniruri la prețuri bune ale unui artist contemporan, cum ar fi The Band...

eBay Promo Cod & Cupoane

https://www.discountreactor.com/coupons/ebay.com
cizme de iarnă de-a lungul drumului în eBay depozit de vânzări. Un alt impuls al economiilor este declanșat de a promo cod 5% reducere la orice bunuri pe care reușiți să scoateți pe terenurile întinse pe care le puteți găsi eBay. Gama de...

eBay Cupon valabil azi

https://www.wsj.com/coupons/ebay
pâna la 60% oprit. Reducere până la 60% off Vezi reducere Mai multe detalii 25% Cupon Extra 25% oprit - eBay promo cod Tăiați un plus 25% scoateți din coș și folosiți acest cupon. Deblocați economii la îmbrăcăminte pentru bărbați...

Ebay Reducere NHS Cod: 10% OFF Cod & Packlink Promo Cod

https://paylessvouchercodes.com/store/ebay
opțiuni fantastice pentru a reduce totalul comenzii tale. Stii sa folosesti eBay reducere cod? Cum să obțineți eBay promo cod? Și care sunt cea mai bună valoare eBay coduri voucher de reducere? Află acum pe...

eBay Cupon – Economisiți 81% în iunie 2022

https://coupons.cnet.com/coupons/ebay?ref=cnet.com
ușor de răscumpărat a promo cod pe eBay site-ul web. Doar urmați pașii de mai jos: Copiați fișierul eBay promo cod pe care vrei să-l folosești. Du-te pe eBay site-ul web și selectați ceea ce doriți să cumpărați. Pune...
© 2024 oxiDeals. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.