Filtre generice

Cod de reducere și cupoane ETIHAD

ETIHAD Airways, compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite oferă o gamă largă de promoții și reduceri pentru clienții săi. O astfel de promoție este folosirea milelor ETIHAD Guest... Citeste mai mult
Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 0 - 0 voturi
10%
 • 4

Cod promoțional ETIHAD Airways pentru zboruri: suplimentar 10% reducere

30 Iunie, 2024 VEZI CODUL ER10
$60
 • 4

Cod promoțional ETIHAD de 60 USD pentru rezervarea zborului dus-întors

Ianuarie 31, 2025 VEZI CODUL IHAD
10%
 • 4

10% Cod promoțional ETIHAD pentru studenți

Cupoane expirate

20%
 • 2

Pâna la 20% reducere cu acest cod promoțional ETIHAD

December 31, 2023 VEZI CODUL AY20

Coduri de reducere și oferte actuale pentru ETIHAD

🛍️ Categorie Voiaj
🔥 Total oferte 4
🎇️ Coduri de reducere 4
📌 Oferte 0
➡️ Cel mai bun cupon 10% Reducere
🚚 Livrare gratuită NU
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 02 martie 2024

Întrebări frecvente despre ETIHAD

ETIHAD oferă coduri de reducere?

În prezent există 4 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru ETIHAD în martie 2024 și cele mai bune oferte de cupon 10% Reducere

Care sunt cele mai recente cupoane și coduri de reducere pentru ETIHAD?

Sunt disponibile codurile de reducere ETIHAD pentru toate destinațiile?

Codurile de reducere ETIHAD pot fi disponibile pentru anumite destinații sau pentru zboruri către/din anumite regiuni. Este important să verificați termenii și condițiile codului de reducere pentru a vedea dacă acesta se aplică destinației dorite.

Câtă reducere pot obține cu un cod de reducere ETIHAD?

Valoarea reducerii pe care o puteți obține cu un cod de reducere ETIHAD poate varia. Poate varia de la un procent din tariful total până la o sumă fixă ​​a prețului biletului.

Pot folosi mai multe coduri de reducere pentru o singură rezervare cu ETIHAD?

De obicei, un singur cod de reducere poate fi aplicat pentru fiecare rezervare cu ETIHAD. Este important să citiți termenii și condițiile codului de reducere pentru a vedea dacă se aplică vreo restricție.

Codurile de reducere ETIHAD se aplică tuturor tipurilor de tarife?

Codurile de reducere ETIHAD pot avea restricții cu privire la tipurile de tarif la care pot fi aplicate. Unele coduri de reducere pot fi valabile numai pentru anumite clase de tarif sau tipuri de bilete.

Cât timp sunt valabile codurile de reducere ETIHAD?

Perioada de valabilitate a codurilor de reducere ETIHAD poate varia. Unele coduri pot avea o anumită dată de expirare, în timp ce altele pot fi valabile doar pentru o perioadă limitată de timp.

Pot folosi un cod de reducere ETIHAD pentru o rezervare existentă?

În majoritatea cazurilor, codurile de reducere ETIHAD pot fi aplicate doar în momentul rezervării și nu pot fi utilizate pentru rezervările existente.

Cum să adăugați un cod promoțional ETIHAD

Zburați cu ETIHAD la cele mai bune prețuri folosind un cod promoțional. Nu sunteți sigur cum să utilizați un cupon ETIHAD? Iată ghidul echipei noastre editoriale pentru utilizarea unui cod promoțional ETIHAD:

 • 1
  Accesați pagina oficială ETIHAD.com și alegeți aeroporturile de plecare și sosire și datele zborului. Nu apăsați încă butonul „Căutați zboruri”.
 • 2
  Puteți vedea textul „Cod promoțional” sub caseta unde este data plecării. Faceți clic pe textul „Cod promoțional”.
 • 3
  După ce ați dat clic pe textul „Cod promoțional” puteți vedea caseta în care trebuie să scrieți cuponul ETIHAD.
 • 4
  Scrieți codul promoțional ETIHAD.
 • 5
  Faceți clic pe butonul „Căutați zboruri”.
 • 6
  Vezi ce oferte de zboruri ETIHAD sunt disponibile cu noile prețuri reduse datorită codului promoțional ETIHAD.

Cele mai bune coduri promoționale pentru ETIHAD

TIP DESCRIERE EXPIRĂ
Cod Cod promoțional ETIHAD Airways pentru zboruri: suplimentar 10% reducere 30 Iunie, 2024
Cod Cod promoțional ETIHAD de 60 USD pentru rezervarea zborului dus-întors Ianuarie 31, 2025
Cod 10% Cod promoțional ETIHAD pentru studenți -

Unde pot găsi coduri de reducere ETIHAD

Pe pagina oficială ETIHAD veți găsi o secțiune cu oferte promoționale. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul ETIHAD pentru a fi la curent cu cele mai recente promoții ETIHAD. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că obțineți o reducere suplimentară la biletul de avion pe care doriți să îl rezervați astăzi, mai jos aveți o listă cu toate modalitățile prin care puteți obține un cod promoțional ETIHAD.

Aflați aici de unde și cum puteți obține coduri promoționale ETIHAD

 • Vizitați site-ul oficial ETIHAD Airways și navigați la secțiunea „Oferte” sau „Promoții”.
 • Abonați-vă la newsletter-ul ETIHAD Airways pentru a primi actualizări despre codurile de reducere și promoții direct în căsuța dvs. de e-mail.
 • Urmărește ETIHAD Airways pe platformele de social media precum Facebook, Instagram și Twitter, unde distribuie adesea coduri de reducere și oferte speciale.
 • Consultați site-urile de călătorie online și platformele de agregare care sunt specializate în oferirea de coduri de reducere pentru companiile aeriene, cum ar fi RetailMeNot sau CouponBirds.
 • Contactați serviciul pentru clienți ETIHAD Airways prin telefon sau e-mail și întrebați despre orice coduri de reducere sau promoții actuale disponibile.
 • Alăturați-vă programelor de călători frecvent sau programelor de loialitate oferite de ETIHAD Airways, deoarece acestea oferă adesea reduceri și oferte exclusive membrilor lor.
 • Atenție la orice reclame sau e-mailuri promoționale de la ETIHAD Airways care pot include coduri de reducere sau oferte speciale.
 • Luați în considerare înscrierea pentru carduri de credit sau programe de loialitate care au parteneriate cu ETIHAD Airways, deoarece acestea pot oferi reduceri sau beneficii exclusive deținătorilor de carduri.
 • Consultați agenții de turism sau operatorii de turism specializați în rezervarea de zboruri cu ETIHAD Airways, deoarece aceștia pot avea acces la coduri sau oferte exclusive.
 • Participați la expoziții de călătorie sau la târguri comerciale în care ETIHAD Airways poate avea prezență, deoarece adesea distribuie coduri de reducere sau materiale promoționale la astfel de evenimente.
Cod promoțional Etihad Airways

Ce tipuri de coduri promoționale oferă ETIHAD

Reducerile pe care le puteți obține cu companiile aeriene ETIHAD sunt de mai multe tipuri: de la reduceri bazate pe codul promoțional ETIHAD până la reduceri pentru studenți sau reduceri pentru rezervarea biletelor de avion pentru grupuri de persoane. Pentru a ști ce ofertă promoțională sau cod promoțional ETIHAD este potrivit pentru tine, mai jos am pregătit o listă de toate tipurile disponibile acum pe site-ul oficial ETIHAD.com.

Aflați care sunt toate tipurile de oferte de reducere și coduri promoționale ETIHAD

 • Coduri de reducere: ETIHAD oferă diverse coduri de reducere care pot fi aplicate în timpul procesului de rezervare pentru a primi un procent sau o sumă fixă ​​din tariful total. Aceste coduri sunt de obicei trimise clienților prin e-mail sau pot fi găsite pe site-ul oficial ETIHAD.
 • Tarife pentru însoțitori: ETIHAD oferă ocazional tarife pentru însoțitori, în care clienții pot aduce un însoțitor la un preț redus atunci când își rezervă zboruri împreună. Aceste tarife sunt supuse disponibilității și termenilor și condițiilor specifice.
 • Oferte de upgrade: ETIHAD oferă oferte de upgrade pentru clienții care doresc să își modernizeze clasa de locuri. Aceste oferte sunt adesea trimise clienților eligibili prin e-mail și pot fi utilizate în timpul procesului de rezervare sau la aeroport, în funcție de disponibilitate.
 • Promoții sezoniere: ETIHAD organizează promoții sezoniere în timpul sărbătorilor sau evenimentelor speciale, oferind tarife reduse sau beneficii suplimentare, cum ar fi permisiunea de bagaj suplimentar sau accesul la lounge. Aceste promoții sunt de obicei promovate pe site-ul ETIHAD și pe canalele de social media.
 • Program de loialitate: programul de fidelitate al ETIHAD, ETIHAD Guest, oferă membrilor acces exclusiv la oferte promoționale și reduceri. Membrii pot câștiga mile prin zboruri sau activități partenere și le pot valorifica pentru tarife reduse sau alte recompense.
 • Reduceri corporative: ETIHAD oferă reduceri corporative companiilor și organizațiilor care rezervă frecvent zboruri cu ei. Aceste reduceri sunt negociate de la caz la caz și pot oferi economii semnificative pentru călătorii corporativi.
 • Reduceri pentru studenți: ETIHAD oferă tarife reduse pentru studenți, permițându-le să economisească costurile de călătorie. Aceste reduceri sunt de obicei disponibile studenților cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani și necesită o identificare valabilă a studentului.
 • Rezervări de grup: ETIHAD oferă tarife și beneficii speciale pentru rezervările de grup, ceea ce face mai ușor și mai accesibil pentru grupuri să călătorească împreună. Aceste tarife sunt disponibile pentru grupuri de 10 sau mai mulți pasageri și pot fi rezervate prin intermediul departamentului de rezervări de grupuri ETIHAD.
 • Parteneriate promoționale: ETIHAD lucrează cu diverși parteneri, cum ar fi hoteluri, companii de închirieri auto și furnizori de carduri de credit, pentru a oferi coduri promoționale exclusive sau reduceri. Aceste parteneriate oferă o valoare suplimentară clienților și le îmbunătățesc experiența de călătorie.
 • Reduceri flash: ETIHAD desfășoară ocazional vânzări flash, oferind reduceri limitate pe anumite rute sau clase de locuri. Aceste vânzări sunt de obicei anunțate prin site-ul ETIHAD, canalele de social media sau newsletterele prin e-mail și oferă clienților posibilitatea de a obține tarife reduse.
Cod cupon Etihad Airways

Reguli de utilizare a codului promoțional ETIHAD

Mulți dintre vizitatorii noștri ne-au scris că codul promoțional ETIHAD nu este valabil sau nu primește reducerea pe care o precizează în descrierea acestuia. Ei bine, cei mai mulți dintre cei care s-au plâns de acest lucru nu au respectat regulile de utilizare a cupoanelor ETIHAD. Pentru a fi sigur că primești reducerea oferită de cuponul ETIHAD, mai jos ți-am pregătit o listă cu 5 reguli importante de urmat atunci când vrei să-l folosești.

Cele 5 reguli pentru utilizarea unui cod de cupon ETIHAD

 • Asigurați-vă că codul de cupon este valid și nu a expirat.
 • Verificați termenii și condițiile cuponului pentru a înțelege orice restricții sau limitări.
 • Aplicați codul de cupon în timpul procesului de plată pe site-ul sau aplicația ETIHAD.
 • Verificați dacă reducerea a fost aplicată corect înainte de a finaliza achiziția.
 • Rețineți că cupoanele pot avea cerințe specifice de utilizare, cum ar fi sume minime de achiziție sau restricții pentru anumite produse sau servicii.
Cod de reducere Etihad Airways

Promoții și coduri de reducere ETIHAD actuale

Printre cele mai recente coduri promoționale și oferte de reducere se numără oferta de cupon 20% reducere pentru anumite destinații internaționale, the 10% codul de reducere la clasa business și 25% reducere pentru zborurile către Australia și Noua Zeelandă. Vezi mai jos cele mai recente 10 oferte promoționale ETIHAD Airways și coduri de reducere.

Ultimele 10 coduri promoționale ETIHAD și oferte de reducere

 • 20% reducere la toate zborurile internaționale cu ETIHAD Airways.
 • Cumpărați un bilet de avion, primiți o ofertă gratuită pentru zboruri interne selectate din Emiratele Arabe Unite.
 • 10% reducere la biletele de clasa business pentru zborurile către Europa.
 • Promoție specială: Bucurați-vă de un upgrade gratuit la clasa întâi la zborurile către Statele Unite.
 • Obtine o 15% reducere la toate rezervările hoteliere efectuate prin ETIHAD Holidays.
 • Ofertă exclusivă pentru membrii invitați ETIHAD: Câștigați mile duble la zborurile către Asia.
 • Utilizați codul promoțional „ETIHAD10” pentru a primi un 10% reducere la inchirieri auto.
 • Oferta limitată: economisiți 25% în toate pachetele de vacanță în Australia și Noua Zeelandă.
 • Bucurați-vă de o escală gratuită în Abu Dhabi când rezervați un zbor dus-întors cu ETIHAD Airways.
Cod voucher Etihad Airways

Campanii promoționale anuale oferite de ETIHAD

Reducere pentru studenți ETIHAD

Studenții se pot bucura de tarife reduse și de beneficii suplimentare în timp ce călătoresc cu ETIHAD Airways.

Pachete de vacanta ETIHAD

Explorați pachetele de vacanță all-inclusive, care includ zboruri, cazare și activități, pentru o experiență de vacanță fără probleme.

Mile bonus ETIHAD

Câștigați mile bonus pe anumite zboruri, permițându-vă să acumulați mai multe recompense și beneficii cu programul de fidelitate.

Reduceri de vara ETIHAD

Bucurați-vă de tarife reduse și oferte speciale în timpul sezonului de vară, făcându-l momentul perfect pentru a vă planifica următoarea vacanță.

Călătorii de grup ETIHAD

Călătoriți cu un grup și profitați de tarife reduse și de servicii personalizate pentru o călătorie fără probleme.

ETIHAD Transferuri Aeroport

Bucurați-vă de transferuri gratuite de la aeroport atunci când rezervați zborul cu ETIHAD Airways, asigurând o experiență de călătorie convenabilă și fără stres.

Asigurare de calatorie ETIHAD

Protejați-vă pe dumneavoastră și bunurile dumneavoastră cu o asigurare de călătorie cuprinzătoare, oferind liniște sufletească în timpul călătoriei dumneavoastră.

Zburați acum, plătiți mai târziu

Bucurați-vă de confortul de a vă rezerva zborul acum și de a plăti mai târziu cu opțiuni de plată flexibile.

ETIHAD Family Travel

Profitați de reduceri și oferte speciale pentru familiile care călătoresc împreună, făcând călătoria dvs. mai accesibilă și plăcută.

Upgrade ETIHAD Business Class

Îmbunătățiți-vă experiența de călătorie profitând de ofertele exclusive pentru a vă bucura de luxul și confortul cabanelor din clasa business.

Escapade de weekend ETIHAD

Descoperiți destinații interesante pentru o escapadă rapidă de weekend cu pachetele noastre special adaptate, inclusiv zboruri și cazare.

Campania pentru invitați ETIHAD

Alăturați-vă programului de loialitate și deblocați beneficii exclusive, cum ar fi check-in prioritar, acces la lounge și mile bonus.

ETIHAD Reduceri de Craciun

ETIHAD Airways oferă reduceri interesante de Crăciun pentru călătorii în acest sezon de sărbători. Cu aceste oferte speciale, pasagerii se pot bucura de tarife reduse la zborurile selectate către diferite destinații din întreaga lume. Fie că plănuiți o escapadă de iarnă sau că vizitați cei dragi de sărbători, acum este momentul perfect pentru a vă rezerva zborurile cu ETIHAD. Profitați de tarifele reduse și experimentați serviciile și confortul de clasă mondială pentru care ETIHAD este cunoscut. Nu ratați aceste oferte uimitoare de Crăciun. Rezervați-vă zborurile cu ETIHAD astăzi și faceți sezonul de vacanță și mai memorabil. Cod promoțional Etihad Airways

Mai multe rezultate de pe site-uri similare cu cupoane

Ce pot face dacă al meu Etihad promo cod nu merge?

https://www.voucherbox.co.uk/vouchers/etihad
pot economisi cei mai mulți bani la Etihad? Cel mai simplu mod de a economisi la următorul zbor este cu un Etihad promo cod. Iată câteva dintre reduceri Etihad au la oferta: Etihad reducere cod: Ia 15...

Etihad

https://www.savingmea.com/store/etihad/
companie aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite. Etihad căile aeriene Promo Cod & Oferte cu cupoane verificate și funcționale, aprilie 2023 Valabil până la Etihad Promo Cod & cupon de oferte Cod 30 aprilie 2023 de la Abu Dhabi la...

40% de pe Etihad Reducere Airways promo cod 2023

https://www.rushflights.com/10-off-etihad-airways-discount-coupon-code-2016/
toate zborurile din clasa Economy din Regatul Unit (Londra și Manchester) Date de călătorie pentru aceasta Etihad promo cod sunt până în întregul an 2020. Nu există nicio comandă minimă specificată pentru aceasta...

Etihad Oferta AMEX: Cel mai simplu mod de a economisi Etihad Bilet de avion!

https://milepro.com/etihad-amex-offer/
cu siguranta una dintre cele mai bune oferte Etihad are chiar acum, dar pentru a fi sigur, consultați-ne Etihad Promo Cod pagina pentru toate celelalte oferte care există în prezent. Este aici un Etihad Amex...

Etihad căile aeriene Promo Coduri, cupoane și oferte decembrie 2022

https://zouton.com/etihad-airways-coupons
sau amabil. Există diferite moduri prin care pot fi obținute recompense. Cum să utilizați Etihad căile aeriene Promo Cod? Cu câțiva pași simpli și simpli, utilizatorii vor putea aplica rapid Etihad...

Metode de plata

PAYPAL
Transfer bancar
ApplePay
Card de credit
Gift Card

Optiuni de expediere

Prin e-mail

Opțiuni de contact

New Airport Road, Khalifa City A, PO Box: 35566. Khalifa City, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Etihad Airways
Etihad
Etihad
www.etihad.com

ETIHAD Introducere

ETIHAD Airways este o companie aeriană cu sediul în Emiratele Arabe Unite. ETIHAD oferă o gamă largă de servicii și facilități pasagerilor săi, inclusiv locuri confortabile, divertisment în zbor și o varietate de opțiuni de luat masa. Compania aeriană operează zboruri către peste 80 de destinații din întreaga lume, oferind opțiuni de călătorie convenabile atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei de agrement. În plus, ETIHAD oferă în mod frecvent reduceri și promoții clienților săi, permițându-le să se bucure de experiențe de călătorie rentabile. Aceste reduceri pot fi accesate prin intermediul site-ului oficial al companiei aeriene sau contactând serviciul pentru clienți. Indiferent dacă planificați o călătorie de afaceri sau o vacanță, ETIHAD Airways vă oferă o soluție de călătorie fiabilă și eficientă, cu reduceri atractive.

Politica de rezervare și anulare ETIHAD

Rezervările se pot face prin intermediul site-ului web, al aplicației mobile sau contactând echipa de servicii pentru clienți. Anulările pot fi făcute cu până la 24 de ore înainte de data programată de sosire, fără penalități. Dacă o anulare se face în termen de 24 de ore de la data programată de sosire, se va percepe o taxă de anulare echivalentă cu o noapte de ședere. În caz de neprezentare, se va încasa suma totală a rezervării. În caz de plecare anticipată, nopțile rămase din rezervare vor fi taxate conform politicii de anulare. Politica de rezervare și anulare poate varia pentru promoții speciale sau tarife reduse. Cupon Etihad Airways
© 2024 oxiDeals. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.