Filtre generice

Cod promoțional KIWI pentru zboruri noiembrie 2023

Cu Kiwi, călătoriile devin mult mai accesibile, iar atunci când folosești un cod promoțional Kiwi cumperi cel mai ieftin zbor și economisești mai mulți bani. Comparați opțiunile de zbor de la 480 de furnizori, rezervați... Citeste mai multe
Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 5 - 4 voturi
Viziteaza magazinul
 • exclusiv
 • 107

Zboruri sub 100 EUR către cea mai populară destinație

Ianuarie 31, 2024 VEZI OFERTA
 • exclusiv
 • 74

Obțineți garanția Kiwi.com și bucurați-vă de toate avantajele acesteia

Ianuarie 31, 2024 VEZI OFERTA

Cupoane expirate

$30
 • 5

Codul de reducere Kiwi.com primește 30 EUR

Noiembrie 25, 2023 VEZI CODUL 30BF
30$
 • 36

Reducerea Black Flyday de la Kiwi.com economisește 30$ cu codul promoțional Kiwi.com

Noiembrie 26, 2023 VEZI CODUL BF30
 • 413

Reducere de 12 USD cu codul promoțional KIWI.COM

30 Iunie, 2023 VEZI CODUL LYOZ

Coduri de reducere și oferte actuale pentru KIWI

🛍️ Categorie Voiaj
🔥 Total oferte 20
🎇️ Coduri de reducere 16
📌 Oferte 4
➡️ Cel mai bun cupon 5% Reducere
🚚 Livrare gratuită DA
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 28 noiembrie 2023

Întrebări frecvente despre KIWI

KIWI oferă coduri de reducere?

În prezent, există 20 de coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru KIWI în noiembrie 2023 și cele mai bune oferte de cupon 5% Reducere

Care sunt cele mai recente cupoane și coduri de reducere pentru KIWI?

Cum obțin un cod promoțional Kiwi?

Codurile promoționale pot fi găsite pe kiwi.com. Le puteți găsi și pe Facebook, Twitter sau Instagram. Site-ul nostru este sursa principală de cupoane. Reducerile Kiwi.com sunt în centrul atenției noastre.

Unde introduceți codul promoțional pe Kiwi?

La pasul de finalizare a comenzii de pe pagina kiwi.com, faceți clic pe „Doriți să utilizați codul cuponului?” După ce în câmp „Valorați codul promoțional” lipiți codul pentru a beneficia de economii.

De ce nu funcționează codul meu promoțional Kiwi?

Codul promoțional Kiwi este, în general, invalid dacă a fost expirat sau utilizat. Vă rugăm să rețineți că, dacă ați folosit deja cuponul Kiwi, nu veți putea valorifica din nou același cod promoțional Kiwi.

Kiwi.com este rambursabil?

Da, vă puteți anula călătoria și puteți solicita o rambursare prin contul Kiwi.com. Opțiunile dvs. de rambursare vor depinde dacă transportatorul v-a anulat călătoria sau dacă dvs. anulați.

Cum să adăugați cu succes un cod promoțional la Kiwi.com

Valorificarea codurilor tale voucher pentru a economisi la zborurile Kiwi.com este foarte ușor. Doar urmați cei 5 pași de mai jos.

necompletat
 • 1
  În cazul unui zbor, selectați aeroportul de plecare, aeroportul unde doriți să ajungeți și datele de plecare și de întoarcere.
 • 2
  Alege zborul care ti se potriveste cel mai bine.
 • 3
  Conectați-vă pentru o rezervare mai ușoară. Completați datele de contact pentru fiecare pasager. Selectați o opțiune: bagaj de mână sau bagaj de mână
 • 4
  Alegeți tariful biletului, alegeți dacă doriți protecție împotriva întreruperii, selectați un loc, apoi treceți la plată.
 • 5
  După detaliile de facturare veți găsi textul „Valorați codul promoțional”. Apasa pe el. În caseta specială veți introduce codul dvs. KIWI.com și faceți clic pe butonul Aplicați pentru a primi reducerea.

Cele mai bune coduri promoționale pentru KIWI

TIP DESCRIERE EXPIRĂ
REDUCERE Până la 75% reducere la călătoriile selectate cu oferte Kiwi.com Ianuarie 31, 2024
REDUCERE Zboruri sub 100 EUR către cea mai populară destinație Ianuarie 31, 2024
REDUCERE Obțineți garanția Kiwi.com și bucurați-vă de toate avantajele acesteia Ianuarie 31, 2024

Economisiți mai mult cu codul promoțional Kiwi

kiwi oferă abonaților la newsletter coduri promoționale. În calitate de abonat la newsletter, vei fi primul care află despre orice oferte noi și vei primi o previzualizare a oricăror coduri promoționale curente înaintea oricui. Pentru a vă abona la buletinul lor informativ, derulați în partea de jos a site-ului Kiwi. După ce v-ați abonat, veți vedea o previzualizare a celor mai recente oferte pe care le puteți copia și utiliza pentru reduceri sau gratuități. Kiwi oferă și reduceri pentru studenți. Reducerea pentru studenți vine sub formă de a Cod cupon Kiwi. Reducerea este valabilă până la șase luni. Odată ce ați folosit un cod de cupon, acesta nu mai este valabil. Va trebui să așteptați până data viitoare pentru a obține următoarea.

De ce să alegeți să rezervați zboruri de pe Kiwi.com

Zborul Kiwi.com vă permite să căutați zboruri low-cost către mai multe destinații. Odată ce ai ales un oraș și o dată de plecare, site-ul va găsi cele mai bune oferte. Căută cele mai ieftine rute în mai multe companii aeriene, inclusiv în partajare de cod și companii aeriene mai mici. De asemenea, puteți adăuga o destinație sau mai multe destinații la același itinerariu, iar site-ul va căuta cel mai ieftin zbor disponibil pentru fiecare etapă. De exemplu, puteți zbura de la San Francisco la Paris prin Madrid, apoi puteți reveni la San Francisco prin Londra. De asemenea, puteți utiliza Kiwi pentru a căuta cele mai bune zboruri pentru itinerarul dvs. dacă pierdeți o conexiune.

Kiwi.com este simplu și ușor de utilizat. Este posibilă combinarea zborurilor cu alte moduri de transport, cum ar fi biletele de tren și autobuz. De asemenea, puteți rezerva zboruri de legătură prin intermediul site-ului. Acest lucru face din Kiwi o opțiune bună pentru itinerarii de ultim moment sau complicate. Cu toate acestea, ar trebui să verificați disponibilitatea anumitor zboruri pe acest site înainte de a rezerva.

Site-ul Kiwi.com oferă un design dinamic, facilitând compararea zborurilor. Instrumentul de căutare Kiwi va găsi automat cele mai bune prețuri pentru călătoria dvs. și vă va permite chiar să vă personalizați rezultatele în funcție de nevoile dvs. specifice. De asemenea, oferă o funcție de alertă de preț, astfel încât să puteți primi mesaje pop-up pe telefon atunci când sunt disponibile cele mai bune oferte.

 

Beneficiile aplicației mobile Kiwi

Kiwi vă permite să creați alerte de preț, iar aplicația vă va anunța când prețurile sunt corecte. De asemenea, puteți seta un interval de timp și puteți primi mesaje pop-up prin intermediul smartphone-ului. De asemenea, puteți seta o destinație și un punct de plecare. Veți fi conectat la destinație prin aplicație. De exemplu, dacă călătoriți de la Toronto la Milano, puteți crea o alertă pentru zboruri care sunt mai puțin de jumătate din prețul destinației inițiale.

Garanția Kiwi - Cum funcționează?

Garanția Kiwi.com vă va ajuta să ajungeți la destinație dacă ceva nu merge bine la zborul dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să contactați mai întâi compania aeriană. Unii clienți și-au pierdut zborurile pentru că nu au contactat Kiwi sau au încercat să rezolve singuri problema. Trebuie să contactați compania aeriană înainte de a rezerva un nou zbor. În caz contrar, nu veți fi eligibil pentru garanție.

Garanția Kiwi vă va permite să vă îmbarcați gratuit pentru următorul zbor dacă zborul dumneavoastră este întârziat. Dacă zborul dumneavoastră este întârziat mai mult de patru ore, compania aeriană vă va rambursa costul unei nopți. Dacă pierdeți legătura, vi se va oferi și mâncare în valoare de 10 USD.

Mai multe rezultate de pe site-uri similare cu cupoane

 • [토큰포스트 뉴욕 브리핑] 샘슨 모우 "비트코인, '기관용' '일반용'으로 나슠 로 나 뉤 코인, '기관용'
  https://www.tokenpost.kr/article-151772
  aceasta reducere된 가격으로 거래될 것이라고 전망했다. 토큰포스트 뉴스레터 구독으로 최신 블록체인 트렌드 놓치지 마세요! [리플 CEO "SEC와 소송 끝까지 밀고 나갈 것"] 암호화폐 뉴스를 전하는 COINTURK에 딩...
 • Portal MN - 나무위키
  https://namu.wiki/w/MN%20Portal
  w.kiwi 초소형국민체 위키의 미러 사이트이다. 검색 기능이 제대로 작동하지 않는 문제점이 있으나 속도는 빠르다. HekaHost의 서버를 이용하는 것으로 추정된다. http://pdcenter.mnwiki.net 퍼블릭 도메인으로...
 • 스텐 인덕션겸용 주전자_2L
  https://m.sivillage.com/jaju/goods/initDetailJajuGoods.siv?productNo=01P0000245157&rccode=rcf_product_tl&goods_no=01P0000245157
  Bunuri코드 J71N9010221 인덕션과 가스렌지 모두에서 사용하는 모던 스테인리스 주젌지 모두에서 사용하는 모던 스테인리스 주전잴 자 잴 49,900 시작 개인정보 수집 및 이용 동의 (선택) 고객님께서는 아래 내용에 대 하ꏙ 대 하께서는 수 있습니다...
 • 패브릭소파 브랜드 수입소파 원단 - 투데일리
  http://www.todaily.net/news/view.php?mcode=0002&idx=3208
  25800 원 reducere내역 SSGPAY의한 인증 허가 등을 받았음을 확인할 4586 셔본 레제다 608 수입 컕KIWI 벨기에 수입 이지클린 친환경 소파원단엄청난 쿠션감의 패브릭 리클브릭 리클댝 읬클댝 이단엄청난 야원단 패브릭 3인 4인...
 • Kinguin
  https://www.kocoupons.org/store/kinguin
  cupon 코드 : 최대 10% reducere Farming Simulator 22: 30% 쿠폰, 놓치지 마세요 특혜 상품 을 구매 하면 하면 하면 12% 승진 Black Friday 세일중 인기 점포 쿠폰 puma iskysoft allsole ben hogan golf cyberghostvpn ...

Metode de plata

PAYPAL
Transfer bancar
ApplePay
Card de credit

Optiuni de expediere

Transport standard

Opțiuni de contact

Kiwi.com sro, Republica Cehă
/kiwicom247
kiwi.com
© 2022 oxiDeals. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.