Filtre generice

Cod promoțional KIWI pentru zboruri mai 2024

Cu Kiwi, călătoriile devin mult mai accesibile, iar atunci când folosești un cod promoțional Kiwi cumperi cel mai ieftin zbor și economisești mai mulți bani. Comparați opțiunile de zbor de la 480 de furnizori, rezervați... Citeste mai mult
Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 5 - 4 voturi
 • 16

Cod promoțional la KIWI.com: 3% reducere

4 Iunie, 2025 VEZI CODUL IVOL
 • 24

KIWI.com 30% promoție abonament prima lună

 • 47

se bucura 15% promoție la KIWI.com înscriere prin e-mail

$19
 • 50

Cel mai bun cod promoțional KIWI.com: economisiți 19 USD la comenzile de peste 315 USD

1 Iunie, 2024 VEZI CODUL STER
£20
 • 38

Cod promoțional KIWI.com pentru zboruri de peste 279 GBP: economisiți 20 GBP

28 Iunie, 2024 VEZI CODUL 2024
15%
 • 167

Cod promoțional KIWI.com: 15% reducere la înscrierea la newsletter

December 29, 2024 VEZI CODUL mail
$30
 • 138

Codul de reducere Kiwi.com primește 30 EUR

Noiembrie 25, 2023 VEZI CODUL 30BF
30$
 • 71

Reducerea Black Flyday de la Kiwi.com economisește 30$ cu codul promoțional Kiwi.com

Noiembrie 26, 2023 VEZI CODUL BF30

Economisiți mai mult cu codul promoțional Kiwi

kiwi oferă abonaților la newsletter coduri promoționale. În calitate de abonat la newsletter, vei fi primul care află despre orice oferte noi și vei primi o previzualizare a oricăror coduri promoționale curente înaintea oricui. Pentru a vă abona la buletinul lor informativ, derulați în partea de jos a site-ului Kiwi. După ce v-ați abonat, veți vedea o previzualizare a celor mai recente oferte pe care le puteți copia și utiliza pentru reduceri sau gratuități. Kiwi oferă și reduceri pentru studenți. Reducerea pentru studenți vine sub formă de a Cod cupon Kiwi. Reducerea este valabilă până la șase luni. Odată ce ați folosit un cod de cupon, acesta nu mai este valabil. Va trebui să așteptați până data viitoare pentru a obține următoarea.

De ce să alegeți să rezervați zboruri de pe Kiwi.com

Zborul Kiwi.com vă permite să căutați zboruri low-cost către mai multe destinații. Odată ce ai ales un oraș și o dată de plecare, site-ul va găsi cele mai bune oferte. Căută cele mai ieftine rute în mai multe companii aeriene, inclusiv în partajare de cod și companii aeriene mai mici. De asemenea, puteți adăuga o destinație sau mai multe destinații la același itinerariu, iar site-ul va căuta cel mai ieftin zbor disponibil pentru fiecare etapă. De exemplu, puteți zbura de la San Francisco la Paris prin Madrid, apoi puteți reveni la San Francisco prin Londra. De asemenea, puteți utiliza Kiwi pentru a căuta cele mai bune zboruri pentru itinerarul dvs. dacă pierdeți o conexiune.

Kiwi.com este simplu și ușor de utilizat. Este posibilă combinarea zborurilor cu alte moduri de transport, cum ar fi biletele de tren și autobuz. De asemenea, puteți rezerva zboruri de legătură prin intermediul site-ului. Acest lucru face din Kiwi o opțiune bună pentru itinerarii de ultim moment sau complicate. Cu toate acestea, ar trebui să verificați disponibilitatea anumitor zboruri pe acest site înainte de a rezerva.

Site-ul Kiwi.com oferă un design dinamic, facilitând compararea zborurilor. Instrumentul de căutare Kiwi va găsi automat cele mai bune prețuri pentru călătoria dvs. și vă va permite chiar să vă personalizați rezultatele în funcție de nevoile dvs. specifice. De asemenea, oferă o funcție de alertă de preț, astfel încât să puteți primi mesaje pop-up pe telefon atunci când sunt disponibile cele mai bune oferte.

 

Beneficiile aplicației mobile Kiwi

Kiwi vă permite să creați alerte de preț, iar aplicația vă va anunța când prețurile sunt corecte. De asemenea, puteți seta un interval de timp și puteți primi mesaje pop-up prin intermediul smartphone-ului. De asemenea, puteți seta o destinație și un punct de plecare. Veți fi conectat la destinație prin aplicație. De exemplu, dacă călătoriți de la Toronto la Milano, puteți crea o alertă pentru zboruri care sunt mai puțin de jumătate din prețul destinației inițiale.

Garanția Kiwi - Cum funcționează?

Garanția Kiwi.com vă va ajuta să ajungeți la destinație dacă ceva nu merge bine la zborul dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să contactați mai întâi compania aeriană. Unii clienți și-au pierdut zborurile pentru că nu au contactat Kiwi sau au încercat să rezolve singuri problema. Trebuie să contactați compania aeriană înainte de a rezerva un nou zbor. În caz contrar, nu veți fi eligibil pentru garanție.

Garanția Kiwi vă va permite să vă îmbarcați gratuit pentru următorul zbor dacă zborul dumneavoastră este întârziat. Dacă zborul dumneavoastră este întârziat mai mult de patru ore, compania aeriană vă va rambursa costul unei nopți. Dacă pierdeți legătura, vi se va oferi și mâncare în valoare de 10 USD.

Întrebări frecvente despre KIWI

KIWI oferă coduri de reducere?

În prezent, există 6 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru KIWI în mai 2024, iar cel mai bun cupon oferă o reducere de 20 GBP.

Care sunt cele mai recente cupoane și coduri de reducere pentru KIWI?

Cum obțin un cod promoțional Kiwi?

Codurile promoționale pot fi găsite pe kiwi.com. Le puteți găsi și pe Facebook, Twitter sau Instagram. Site-ul nostru este sursa principală de cupoane. Reducerile Kiwi.com sunt în centrul atenției noastre.

Unde introduceți codul promoțional pe Kiwi?

La pasul de finalizare a comenzii de pe pagina kiwi.com, faceți clic pe „Doriți să utilizați codul cuponului?” După ce în câmp „Valorați codul promoțional” lipiți codul pentru a beneficia de economii.

De ce nu funcționează codul meu promoțional Kiwi?

Codul promoțional Kiwi este, în general, invalid dacă a fost expirat sau utilizat. Vă rugăm să rețineți că, dacă ați folosit deja cuponul Kiwi, nu veți putea valorifica din nou același cod promoțional Kiwi.

Kiwi.com este rambursabil?

Da, vă puteți anula călătoria și puteți solicita o rambursare prin contul Kiwi.com. Opțiunile dvs. de rambursare vor depinde dacă transportatorul v-a anulat călătoria sau dacă dvs. anulați.

Cum să adăugați cu succes un cod promoțional la Kiwi.com

Valorificarea codurilor tale voucher pentru a economisi la zborurile Kiwi.com este foarte ușor. Doar urmați cei 5 pași de mai jos.

 • 1
  În cazul unui zbor, selectați aeroportul de plecare, aeroportul unde doriți să ajungeți și datele de plecare și de întoarcere.
 • 2
  Alege zborul care ti se potriveste cel mai bine.
 • 3
  Conectați-vă pentru o rezervare mai ușoară. Completați datele de contact pentru fiecare pasager. Selectați o opțiune: bagaj de mână sau bagaj de mână
 • 4
  Alegeți tariful biletului, alegeți dacă doriți protecție împotriva întreruperii, selectați un loc, apoi treceți la plată.
 • 5
  După detaliile de facturare veți găsi textul „Valorați codul promoțional”. Apasa pe el. În caseta specială veți introduce codul dvs. KIWI.com și faceți clic pe butonul Aplicați pentru a primi reducerea.

Coduri de reducere și oferte actuale pentru KIWI

🛍️ Categorie Voiaj
🔥 Total oferte 6
🎇️ Coduri de reducere 4
📌 Oferte 2
➡️ Cel mai bun cupon Reducere de 20 GBP
🆕 Cel mai nou cupon Reducere de 19 USD
🚚 Livrare gratuită DA
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 23 May 2024

Cele mai bune coduri promoționale pentru KIWI

COD KIWI DESCRIEREA OFERTEI KIWI EXPIRĂ
15KIWIVOL Cod promoțional la KIWI.com: 3% reducere 4 Iunie, 2025
N/A KIWI.com 30% promoție abonament prima lună -
N/A se bucura 15% promoție la KIWI.com înscriere prin e-mail -
KIWI15EASTER Cel mai bun cod promoțional KIWI.com: economisiți 19 USD la comenzile de peste 315 USD 1 Iunie, 2024

Cupoane și Oferte de la magazine similare cu KIWI

 • 1

se bucura 5% cod promoțional la Barcelo.com

 • 1

Cod promoțional CONDOR AIRLINES pentru această lună: reducere suplimentară de 30 USD la biletele de avion

Octombrie 31, 2024 VEZI CODUL fest
 • 1

Cod promoțional AIRASIA: 10% reducere pentru zborurile internaționale

28 Februarie 2025 VEZI CODUL ME10
 • 1

Cod promoțional ALAMO: folosește-l pentru a economisi 15 USD

Octombrie 12, 2024 VEZI CODUL A087
 • 15

Cel mai bun cod promoțional BOOKING.com: folosește-l pentru a economisi 6%. Doar dacă plătiți cu un card de credit sau debit VISA

December 31, 2024 VEZI CODUL BKNG

Mai multe rezultate de pe site-uri similare cu cupoane

© 2024 oxiDeals. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.