Filtre generice

Cod de reducere și cupoane IBERIA

IBERIA Airlines oferă în prezent o serie de cupoane și promoții pentru a vă îmbunătăți experiența de călătorie. Aceste cupoane și promoții includ tarife reduse, mile bonus și... Citeste mai multe
Rating-ul tău: Nici unul
Rating-ul: 4.8 - 1 vot
Viziteaza magazinul
 • 0

Pachete de vacanță IBERIA: începând cu doar 110 EUR

 • 2

Bilete de avion Madrid începând de la 13 EUR

 • 0

IBERIA 10% reducere pentru tineri

Coduri de reducere și oferte actuale pentru IBERIA

🛍️ Categorie Voiaj
🔥 Total oferte 3
🎇️ Coduri de reducere 1
📌 Oferte 2
➡️ Cel mai bun cupon 0 Reducere
🚚 Livrare gratuită NU
🔄 Perioada de returnare Zile 30
⏳ Ultima actualizare 28 noiembrie 2023

Întrebări frecvente despre IBERIA

Oferă IBERIA coduri de reducere?

În prezent există 3 coduri de reducere și promoții care vor funcționa pentru IBERIA în noiembrie 2023 și cele mai bune cupon oferă 0 reducere

Care sunt cele mai recente cupoane și coduri de reducere pentru IBERIA?

În prezent există următoarele coduri de reducere și oferte promoționale pentru IBERIA

Ce este un cod de reducere IBERIA?

Un cod de reducere IBERIA este un cod promoțional care poate fi folosit pentru a obține o reducere la biletele de avion IBERIA. Codurile de reducere pot fi oferite de IBERIA în mod regulat sau pot fi promoții speciale.

Cum pot găsi codurile de reducere IBERIA?

Există mai multe modalități de a găsi coduri de reducere IBERIA. Unele dintre cele mai bune locuri pentru a găsi coduri de reducere sunt: ​​site-ul IBERIA; Site-uri web cu cupoane și reduceri; Social media; Programe de fidelitate IBERIA.

Cum pot folosi un cod de reducere IBERIA?

Pentru a utiliza un cod de reducere IBERIA trebuie să îl introduceți în câmpul „Cod de reducere” atunci când faceți o rezervare. Codul de reducere va fi apoi aplicat prețului biletului.

Ce tipuri de reduceri oferă IBERIA?

IBERIA oferă o varietate de reduceri, inclusiv: Reduceri dus-întors; Reduceri dus-intors; Reduceri pentru călătorii de grup; Reduceri pentru călătorii de afaceri; Reduceri pentru membrii programului de fidelitate IBERIA.

Cât timp sunt valabile codurile de reducere IBERIA?

Valabilitatea codurilor de reducere IBERIA variază în funcție de codul specific. Unele coduri de reducere sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp, în timp ce altele sunt valabile permanent.

Pot folosi mai mult de un cod de reducere IBERIA în același timp?

În general, nu puteți utiliza mai mult de un cod de reducere IBERIA în același timp. Cu toate acestea, există câteva excepții, cum ar fi codurile de reducere oferite de partenerii IBERIA.

Cum să adăugați un cod de reducere IBERIA

Pentru a beneficia de reducerile oferite de un cupon IBERIA este necesar să urmați anumiți pași. Iată acești pași:

necompletat
 • 1
  Accesați site-ul IBERIA și începeți o rezervare.
 • 2
  Introduceți informațiile despre zbor, cum ar fi destinația, data și ora de plecare și de sosire.
 • 3
  Pe pagina de rezervare in campul „Cod de reducere” introduceti codul de reducere.
 • 4
  Codul de reducere poate fi găsit pe site-ul IBERIA, pe site-urile cu cupoane și reduceri sau pe rețelele de socializare.
 • 5
  Faceți clic pe butonul „Aplicați”. Codul de reducere va fi aplicat prețului biletului.
 • 6
  Verificați prețul biletului pentru a vă asigura că reducerea a fost aplicată.

Cele mai bune coduri promoționale pentru IBERIA

TIP DESCRIERE EXPIRĂ
REDUCERE Pachete de vacanță IBERIA: începând cu doar 110 EUR -
Cod Bilete de avion Madrid începând de la 13 EUR -
REDUCERE IBERIA 10% reducere pentru tineri -

De unde puteți obține coduri de reducere IBERIA

Chiar dacă publicăm periodic coduri promoționale IBERIA aici, există mai multe modalități prin care puteți obține niște cupoane IBERIA valide. Acestea le vom enumera mai jos, astfel încât să puteți obține acum cele mai bune prețuri la biletele de avion cu compania aeriană spaniolă IBERIA.

Află acum unde poți găsi codurile promoționale IBERIA

 • Site-ul IBERIA: IBERIA oferă o varietate de coduri de reducere pe site-ul său. Aceste coduri de reducere pot fi găsite în secțiunea „Oferte”.
 • Site-uri web cu cupoane și reduceri: există multe site-uri web care listează coduri de reducere pentru companiile aeriene, inclusiv IBERIA. Unele dintre cele mai populare site-uri cu cupoane și reduceri includ: Groupon, Travelzoo, Vouchercodes.com.
 • Social media: IBERIA este prezentă pe o varietate de platforme de social media, inclusiv Facebook, Twitter și Instagram. Compania aeriană anunță adesea coduri de reducere pe aceste platforme.
 • Programe de fidelitate IBERIA: Membrii programelor de fidelitate IBERIA pot beneficia de coduri de reducere și alte oferte speciale.
 • Căutați în mod regulat pe site-ul nostru: IBERIA oferă adesea coduri de reducere noi, așa că este important să căutați în mod regulat.
 • Compara oferte: nu te grabi sa folosesti primul cod de reducere pe care il gasesti.
 • Comparați ofertele de pe diferite site-uri web pentru a găsi cea mai bună reducere.

Tipuri de coduri promoționale oferite de IBERIA

Se pare că ați putea crede că există un singur tip de reducere pe care o puteți obține cu un cupon IBERIA. Dar ofertele promoționale IBERIA și codurile de reducere IBERIA sunt de multe tipuri, pentru diferite tipuri de călători sau grupuri de persoane.
 • Reduceri pentru zboruri dus-întors: IBERIA oferă adesea coduri de reducere pentru zboruri dus-întors. Aceste coduri de reducere pot oferi o reducere de până la 50% din prețul biletului.
 • Reduceri pentru zborurile dus: IBERIA oferă și coduri de reducere pentru zborurile dus. Aceste coduri de reducere pot oferi o reducere de până la 30% a prețului biletului.
 • Reduceri pentru călătoriile de grup: IBERIA oferă coduri de reducere pentru călătoriile de grup. Aceste coduri de reducere pot oferi o reducere de până la 20% a prețului biletului pentru fiecare pasager suplimentar.
 • Reduceri pentru călătorii de afaceri: IBERIA oferă coduri de reducere pentru călătorii de afaceri. Aceste coduri de reducere pot oferi o reducere de până la 10% a prețului biletului.
 • Reduceri pentru membrii programului de fidelitate IBERIA: Membrii programului de fidelitate IBERIA pot beneficia de coduri de reducere și alte oferte speciale.
 • Iată câteva exemple de coduri promoționale IBERIA: - „IBERIA20” - oferă a 20% reducere la zborurile dus-întors - „IBERIA15” - oferă a 15% reducere la zborurile dus - „IBERIAGroup” - oferă a 20% reducere pentru fiecare pasager suplimentar la zborurile de grup - „IBERIABusiness” - oferă a 10% reducere la zborurile de afaceri - "IBERIAFidelity" - oferte a 10% reducere pentru membrii programului IBERIA Plus.

Reguli de utilizare a cupoanelor IBERIA

Un cupon IBERIA funcționează atunci când este valabil și îl introduci în caseta specială de cupon IBERIA. Cu toate acestea, nu este singura regulă pentru a obține o reducere, este necesar să respectați anumite reguli pentru utilizarea unui cupon IBERIA.

Află acum care sunt regulile de utilizare a unui cupon IBERIA

 • Cuponul promoțional IBERIA poate fi folosit doar pentru achiziționarea de bilete de avion.
 • Cuponul este valabil doar pentru zborurile operate de compania aeriană IBERIA.
 • Pentru a beneficia de discountul oferit de cupon acesta trebuie aplicat in momentul rezervarii.
 • Cuponul nu poate fi utilizat împreună cu alte oferte sau reduceri.
 • Valoarea cuponului nu poate fi rambursată sau schimbată în numerar.
 • Cuponul este valabil pe o perioadă limitată de timp, specificată în termenii și condițiile ofertei promoționale.
 • Utilizarea cuponului este condiționată de disponibilitate și poate fi restricționată la anumite ore sau destinații.
 • IBERIA își rezervă dreptul de a modifica sau anula oferta promoțională în orice moment, fără notificare prealabilă.
 • Pentru orice întrebări sau probleme legate de utilizarea cuponului, se recomandă să contactați serviciul clienți IBERIA.

Promoții și cupoane IBERIA curente

Doriți să aflați cele mai recente oferte promoționale IBERIA și codurile de reducere? Intră pe această pagină unde publicăm cele mai recente oferte și obține reducerea pe care o oferă la zborul tău cu IBERIA.

Codurile de reducere și ofertele promoționale actuale IBERIA

 • 20% reducere la zborurile către destinații IBERIA selectate. Oferte speciale pentru rezervări de grup.
 • Bonus de 1000 de mile pentru membrii programului de fidelitate IBERIA Plus.
 • Promoții la închirieri auto în colaborare cu partenerii IBERIA.
 • Cupoane de reducere pentru serviciile de cazare la hotelurile partenere IBERIA.
 • Oferte la pachete de vacanță care includ zboruri cu IBERIA și cazare la hoteluri de top.

Campanii promoționale anuale oferite de IBERIA

Pe lângă ofertele sezoniere ale Black Friday, Cyber ​​Monday și IBERIA, în fiecare an se desfășoară mai multe campanii promoționale IBERIA în care poți ajunge până la 70% reducere la destinațiile selectate.

Campanie promoțională IBERIA „Early Bird”.

Oferă reduceri semnificative pentru rezervările efectuate cu cel puțin 6 luni înainte de data călătoriei. Această campanie încurajează clienții să-și planifice călătoriile mai devreme și să beneficieze de tarife reduse.

Campania promoțională IBERIA „Reducere pentru familie”.

Oferă reduceri speciale pentru familiile care călătoresc împreună. Această campanie încurajează călătoriile în grup și oferă posibilitatea de a economisi bani pentru familiile care călătoresc împreună.

Campania promoțională IBERIA „Frequent Flyer Rewards”

Oferă beneficii și recompense pentru clienții fideli care călătoresc frecvent cu IBERIA. Această campanie încurajează loialitatea clienților și oferă beneficii suplimentare pentru călătorii frecventi.

Campanie promoțională IBERIA „Vânzări sezoniere”.

Oferă reduceri speciale în anumite perioade ale anului, cum ar fi sezonul de iarnă sau vara. Această campanie încurajează călătoriile în perioadele mai puțin aglomerate și oferă posibilitatea de a economisi bani.

Campania promoțională IBERIA „Actualizări la clasa business”

Oferă upgrade la clasa business pentru clienții care rezervă bilete la clasa economică. Această campanie încurajează clienții să-și îmbunătățească experiența de călătorie și să beneficieze de avantajele clasei business.

Campania promoțională IBERIA „Reduceri pentru studenți”.

Oferă reduceri speciale pentru studenții care călătoresc cu IBERIA. Această campanie încurajează studenții să exploreze lumea și să beneficieze de tarife reduse.

Campanie promoțională IBERIA „Oferte de ultimă oră”

Oferă reduceri speciale pentru rezervările făcute în ultimul moment. Această campanie încurajează clienții să fie flexibili și să profite de tarife reduse pentru călătoriile de ultim moment.

Mai multe rezultate de pe site-uri similare cu cupoane

 • Iberia Promo Cod & Cupoane
  https://www.discountreactor.com/coupons/iberia.com
  unul separat. Totuși, cel mai garantat mod de a economisi bani la zboruri este să îl folosești Iberia promo cod. De obicei, Iberia voucherul de reducere iti da inapoi 15% reducere la anumite zboruri. Alte...
 • Iberia reducere cod 2023: 20% de pe
  https://www.rushflights.com/10-off-iberia-flights-discount-coupon-code-2013/
  ne-a trimis un nou-nouț 10% reducere cod pentru clasa Business: 10% în afara clasei Business Cod Acest Iberia promo cod este valabilă până la 15 iulie 2019. Perioada de călătorie este 1 iulie – 31 august 2019 și...
 • Reducere de 20 EUR la AIR ITALY (Airitaly.com). promo cod 2023
  https://www.rushflights.com/e20-off-meridiana-discount-coupon-code-2016/
  Bucurați-vă de zborul redus cu AIR ITALY! Site-ul oficial al Air Italy este www.airitaly.com. Verificați și celelalte coduri promoționale ale noastre: Iberia promo cod, reducere Vueling cod sau KLM promo cod...
 • Iberia Vouchere și oferte expres
  https://www.hidiscountcodes.com/iberia-express-discount-codes/
  coduri de reducere si vouchere? Aici, Hidiscountcodes.com vă oferă cele mai bune Iberia Expres promo cod / Bon. Iberia Express oferă în general Promoții în categoria următoare: Călătorii și vacanță. Dacă...
 • Iberia Promo Cod & Cupoane
  https://www.thinkup.com/coupons/iberia.com/
  Expiră: N/A 0 Folosit - 0 Astăzi Distribuie 40 USD Reducere 0 Folosit - 0 Azi Reducere de până la 40 USD Iberia Rezervări de zboruri cu Onetravel.Com Promo Cod Împărtășește-l cu prietenii tăi Trimite acest cupon la un e-mail Acesta nu este un...

Metode de plata

PAYPAL
Transfer bancar
Card de credit

Optiuni de expediere

Prin e-mail

Opțiuni de contact

Calle Velázquez, 130, 28006 Madrid, Spania
Iberia
IBERIA
IBERIA
www.IBERIA.com

IBERIA Introducere

IBERIA este o companie aeriană spaniolă cu sediul în Madrid. Fondată în 1927, IBERIA este una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume. Compania operează zboruri către peste 100 de destinații din 40 de țări de pe cinci continente. Flota IBERIA este formată din 160 de avioane, inclusiv avioane de pasageri și marfă. Compania oferă o gamă largă de servicii și facilități pentru pasageri, inclusiv opțiuni de catering, divertisment în zbor și programe de loialitate. IBERIA este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și angajamentul față de siguranță. De asemenea, compania oferă reduceri și oferte speciale pentru a face călătoriile mai accesibile și mai convenabile pentru clienți. Aceste reduceri pot include tarife reduse pentru anumite destinații, promoții de grup sau reduceri pentru anumite categorii de pasageri precum studenți sau pensionari. Pentru a beneficia de reducerile IBERIA, clienții pot consulta site-ul companiei, pot contacta centrul de rezervări sau pot folosi aplicația mobilă IBERIA. IBERIA este dedicată oferirii unei experiențe plăcute și convenabile pentru călătorii săi, iar reducerile sale sunt concepute pentru a satisface diferitele nevoi și bugete ale clienților săi.

Politica de rezervare și anulare IBERIA

Politica de rezervare Pentru a face o rezervare în IBERIA, clienții pot folosi site-ul IBERIA, aplicația mobilă sau pot contacta centrul de rezervări prin telefon. Rezervările se pot face cu până la 12 luni înainte de data călătoriei. Politica de anulare Dacă un client dorește să anuleze o rezervare, acesta trebuie să consulte termenii și condițiile rezervării sale. În funcție de tipul de tarif selectat, există posibilitatea de a obține o rambursare integrală sau de a plăti o taxă de anulare. Pentru rezervările efectuate cu tarife flexibile, clienții își pot anula rezervarea fără penalități înainte de data plecării. Pentru rezervările efectuate cu tarife reduse există posibilitatea de a anula rezervarea, dar se va percepe o taxă de anulare în funcție de timpul rămas până la data plecării. Dacă un zbor este anulat de către IBERIA, clienții au dreptul la rambursarea integrală a sumei plătite sau la reprogramarea călătoriei cu un alt zbor disponibil. Pentru a solicita anularea unei rezervări sau pentru a obține mai multe informații despre politica de rezervare și anulare, clienții pot contacta call center-ul sau accesează secțiunea dedicată a site-ului.
© 2022 oxiDeals. Toate informațiile prezentate au un titlu informativ.